Världens 10 hunkigaste fotbollsspelare

 
 

Fotboll är världens mest populära idrott alla kategorier, och även om alla inte verkar förstå tjusningen (hej USA!) så är resten av världen utan tvekan sålda på den vackraste av sporter.

Och även om det är dribblandet, tacklandet och de snygga målen som är det centrala, så blir helhetsintrycket naturligtvis inte sämre när vissa spelare dessutom råkar vara något av det hetaste vi sett på en idrottsarena. Så här bjuder vi på lite omvänd sexism och ger er den definitiva listan över världens 10 hunkigaste fotbollsspelare.
 
 
 

10. Mario Balotelli

balotelli
Bild: © thegliff.com

Mario Balotelli är kanske inte så där Brad Pitt-snygg, men Italiens bad boy nummer ett tilltalar nog en och annan kvinna (och man för den delen!) ändå – oavsett hur osexigt det är att skjuta raketer i badrummet…
 
 

9. Cesc Fabregas – Spanien

cesc
Bild: © Reuters

Hur bra är inte Cesc Fabregas? Han älskar munkar, Disney-filmer och att klä ut sig. En sällsynt kombination av tönt och hunk – plus, låter hans namn som ”sex”…
 
 

8. Cristano Ronaldo

cr7-ny
Bild: © Baller Alert

Han anser själv att han är guds gåva till kvinnan. Man kan säga vad man vill om Cristiano Ronaldos självbild, men att han är hunkig är svårt att argumentera emot. Portugals fixstjärna nummer ett är van att toppa listor både över världens bästa och sexigaste fotbollsspelare. Han är dock lite för plastig för vår smak och får här nöja sig med en åttondeplats.
 
 

7. Xabi Alonso

alonso
Bild: © Famous Face

Spanske mittfältaren Xabi Alonso som för närvarande spelar i Real Madrid anses vara en av världens sexigaste idrottsmän. Han är dessutom känd för sin stilkänsla och har prytt omslaget på många modemagasin.
 
 

6. Didier Drogba

drogba
Bild: © Public domain

Superheta Didier Drogba anses vara Elfenbenskustens mest framgångsrika idrottare någonsin, känd framförallt som anfallare i Chelsea och spelar för närvarande i turkiska Galatasaray. Att han dessutom är involverad i flertalet välgörenhetsorganisationer gör honom inte direkt mindre attraktiv.
 
 

5. Zlatan Ibrahimovic

ibra
Bild: © Volvo

Sveriges superstjärna nummer ett, Zlatan Ibrahimovic har kallas för ett fysiskt unikum och ett monster – och visst, vår älskade Ibra är kanske inte den mest klassiskt vackra mannen på planeten, men jävlar vad het han är!
 
 

4. Iker Casillas

casillas
Bild: © 24Sport

Spaniens och Real Madrids snygge burväktare Iker Casillas har hållit rent mellan stolparna i världens bästa landslag sedan år 2000 och räknas än idag, 33 år gammal, som en av världens bästa – och vackraste – målvakter.
 
 

3. Mario Gómez

mario-gomez
Bild: © Sarikirmizi.biz

Spansk-tyske Mario Gómez som sedan 2013 spelar för italienska Fiorentina anses vara en av nutidens hetaste fotbollsspelare. Han är dessutom mer än bara ett pretty face – han har bland annat uppmuntrat homosexuella spelare att komma ut för att klimatet ska blir mer öppet inom den hårda sporten. Heja Super-Mario!
 
 

2. Andrea Pirlo

pirlo
Bild: © Veooz

Klassiskt stilige Milan-ikonen Andrea Pirlo börjar vid det här laget bli en riktig veteran, och han spelar sedan 2011 för Turin-baserade rivalen Juventus. Den skäggige karlakarlen med världens bästa frisparkar ser ut som om han vore hämtad rakt ur ett modemagasin. Grrr!
 
 

1. Mats Hummels

Mats Hummels
Bild: © AP

En manlig vän till oss sa det kanske allra bäst angående tyska landslagets offensive back: ”Men vafan; Mats Hummels…får en att vilja byta lag”. Ibland behöver det inte vara svårare än så.

2/5 (3)

 

Diskutera denna lista

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Share7
Tweet
Pin
7 Shares