Listor.se

Sveriges största listsajt

Sveriges 5 bästa padelbanor

Att spela padel är något som allt fler väljer att göra. Det är en fantastisk sport som passar de allra flesta. I padel är precision och strategi viktigare än styrka. Det är även en riktigt fartfylld sport där matcher kan avgöras riktigt fort. Om detta låter som en sport för dig ska du verkligen inte tveka. Ge dig ut på padelbanan och börja spela padel du med.

Letar du efter en riktigt bra padelbana att spela på? Kanske vill du bara testa på denna sport för allra första gången? Här har vi i samarbete med en av våra partners listat fem av de bästa padelbanorna som Sverige har att erbjuda.

PDL Center i Lund

PDL Center finns många städer runt om i Sverige. PDL Center i Lund är ett av de största och bästa centren av dem alla. PDL Center grundades av bland annat artisten Måns Zelmerlöw och tennisstjärnan Jonas Björkman. Båda kändisarna har en stor passion för sporten och brinner för att göra den ännu större än den redan är. PDL Center erbjuder fina och fräscha padelbanor av riktigt hög standard. Det är en välskött anläggning där vem som helst kan spela padel, oavsett nivå. Om du vistas i närheten av PDL Center ska du verkligen ta med ditt padelracket dit och spela lite. Att boka banor hos PDL Center är enkelt och går snabbt. Du kan spela precis när du vill så länge du har en bokning. Annars är anläggningen oftast öppen mellan 09:00 och 21:00.

Acapulco Padel & Club i Göteborg

I Göteborg hittar du bland annat Acapulco Padel & Club, vilket är en av de mest populära padelanläggningarna i staden. Banorna hos Acapulco Padel & Club är av allra högsta standard. Där kan du spela padel när som helst på dygnet, så länge du har bokat en bana. Anläggningen är bemannad mellan kl. 08:00 och 22:00 varje dag. Klubben håller ofta i olika typer av träningar, så det finns alltid någon aktivitet att delta i. Om du inte har någon att träna med kan du hyra en bollmaskin för att kunna öva på dina slag och serves. Det är riktigt smart. Om du känner för att spela padel i Göteborgsområdet ska du testa att spela hos Acapulco Padel & Club.

Padel Zenter i Båstad

Padel Zenter är ännu en stor kedja inom just padeltennis. ”Z” i Zenter kommer från Zlatan, som har varit med och satsat i denna kedja. Padel Zenter i Båstad har varit med och gjort staden känd för sin padeltennis. Staden är alltså inte enbart känd för sin tennis längre. Människor vallfärdar till Båstad för att kunna spela på någon av de många högkvalitativa padelbanorna. Om du någon gång har vägarna förbi Båstad ska du helt klart testa att spela padel på Padel Zenter.

PDL Center i Stockholm

PDL Center i Stockholm håller samma höga kvalitet som PDL Center i Lund. Även denna anläggning är ren och välskött dygnet runt. Allt för att du ska kunna njuta av ditt padelspelande så mycket som möjligt. Här kan du hyra både banor och racket utan problem. Om du vill kunna spela padel smidigt och utan bekymmer ska du verkligen testa att spela hos PDL Center i Stockholm. Det kommer att ta ditt sportande till en helt annan nivå än tidigare, så våga att ge det en chans.

Malmö Padelcenter

Om du vill kunna spela padel i Malmö, ska du börja spela på Malmö Padelcenter. Denna anläggning är en av de yngsta i landet. Trots att den är så ny har den lyckats bli enormt populär inom padelvärlden. Malmö Padelcenter har verkligen satsat stort på att göra padel till en riktigt populär och känd sport. De håller bland annat i gratisträningar för ungdomar då och då, vilket såklart är enormt uppskattat av många. Om du besöker Malmö i framtiden är Malmö Padelcenter helt klart värt ett besök. Missa inte chansen att spela riktigt bra padel i Malmö. 

1/5 (2)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos
https://spelafrank.se/basta-spelautomater
Casinobonusar


Share via
Copy link
Powered by Social Snap