Listor.se

Sveriges största listsajt

FOTBOLLSSPECIAL: 5 anledningar att följa Fotboll.com

Fotboll.com

Lagsporten fotboll är Sveriges nationalsport och den följs därför noggrant av många tidningar och sajter. Men det finns inte så många fotbollsmagasin som täcker sporten helhjärtat.

Fotboll har blivit ett stort spektra, med mycket fokus på vad som händer utanför planen. Den fantast som söker en seriös fotbollstidning har många anledningar att följa Fotboll.com. Här har vi i samarbete med en av våra samarbetspartners listat de fem främsta!

Nyheter

För den intresserade är det viktigt att kunna följa vad som händer under matcherna, men också innan och efter dem. En bra nyhetsspalt uppdaterar sina läsare om matchresultat, skador på viktiga spelare, intervjuer och annat som berör supportrar. 

Mellan säsongerna har vi även fullt upp att följa transfermarknaden. Fotboll.com gör en rejäl satsning på det som kallas för Silly season och punktmarkerar stora som små övergångsrykten. I år har det redan i juni varit en stor transfersommar där internationella stjärnor som Eden Hazard, Luka Jovic och Antoine Griezmann lämnat sina klubbar för att testa på nya äventyr. Häng med på sommarens värvningar och diskussioner om spelare.

Blogg

Varje fullbordat magasin har en plats för skribenter att lufta sina tankar och åsikter. På Fotboll.com:s nya bloggavdelning finns det utrymme för alla möjliga sorters artiklar, från match-försnack och till tips på hur Allsvenskan kommer att sluta. Ja, här finns det mycket för fotbollsälskaren att gräva ner sig i – en plattform att fördjupa sina kunskaper om sporten på.

Matchrapporter

Något av det viktigaste för oss som brinner för fotboll är att kunna se var matcher sänds och kunna följa dess statistiker medan de pågår. Fotboll.com har en tablå med de hetaste matcherna, men också de mindre. Kombinationen med redaktionella texter och matchrapporter gör sajten till ett heltäckande fotbollsmagasin och du behöver med andra ord inte växlar mellan hemsidor när du läser om fotboll. 

Bettingtips

Det är ingen hemlighet att spelmarknaden blomstrat rejält de senaste åren och att intresset för betting är större än någonsin. Fotboll.com tar temperaturen på de olika spelbolagen och lyfter fram de med bäst erbjudanden. De jämför även odds och ger läsare tips på spel. Som redaktörerna själva beskriver det försöker de ge sina läsare godast möjliga förutsättningar att sätta bets. 

Fotboll.com förespråkar ansvarsfullt spelande

I takt med att fler spelar har det tyvärr blivit vanligare med spelproblem. Fotboll.com vill få sina läsare att spela ansvarsfullt. De har samarbete med både Spelberoendes Riksförbund och Stödlinjen och uppmuntrar spelare att agera mer varsamt när de bettar. 

Ja, Fotboll.com är en av de få svenska fotbollssajter vi kan vända oss till för att få en helhetsupplevelse. 


2.5/5 (2)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap