Listor.se

Sveriges största listsajt

5 udda fenomen du kan spela på

Att spela på sport och hästar får nog anses vara lite av en folksport i Sverige. Det är inte många som aldrig har spelat på något någon gång. Många arbetsplatser har egna spel som kollegorna köper in sig på och många kompisgäng har veckovisa rader tillsammans eller åker på trav då och då. Men allt fler upptäcker det roliga med att spela på lite annorlunda saker. 

All sport får en extra dimension om du själv har satt pengar på ett resultat, engagemanget och inlevelsen blir lite större. Till och med den som inte är så intresserad av sport kan stå och hoppa framför Tv:n när det börjar närma sig slutsignal eller upploppet närmar sig. 

Men för den som antingen har tröttnat på att spela på de vanliga bettingsporterna eller som inte får ut det där lilla extra ens när de har satsat pengar på ett resultat i sport finns det en växande alternativ bettingmarknad. Och då pratar vi varken om spel på svarta marknaden eller spel på gyttjebrottning eller hundkapplöpning. Utan det är vadslagning på annat än sport, till exempel är slutresultatet i Melodifestivalen.

Men det går att spela på i princip allt. Det gäller bara att hitta andra som är intresserade av att spela på samma sak! I denna lista räknar vi i samarbete med en av våra partners upp fem av de mer ovanliga sakerna det går att spela på.

Glöm inte kolla så du kan få bettingbonusar – då får du ännu mer för pengarna.

5. Vilket parti kommer att vinna nästa riksdagsval? 

Till exempel finns det flera spelbolag som erbjuder spel på nästa val, om man spelar tidigt så kan det finnas möjlighet att få bra odds på ett parti som senare kommer visa sig gå bättre än förväntat. 

4. Kommer det att snöa på julafton

Ett typiskt 50/50 spel som kan göra att du ser fram emot julafton lite extra. Att följa väderleksrapporterna den sista veckan fram till den stora dagen kan få en ny betydelse. Eller så kan du glädjas lite åt att det regnar om det betyder att du få lite klirr i kassan till nyår?

3. Vem ska spela James Bond i nästa film?

När det kommer ut att det ska spelas in en ny James Bond-film så startar diskussionerna om vem som ska inneha huvudrollen. Har du en gissning som du tror på så kan du ge dig på att satsa lite pengar på den personen. Så får du se om EON Productions Ltd tänker lika som du och gör att du har råd med en Dry Martini. 

2. Är det baby-yra i kungahuset? Vilket kön kommer den lille att ha? 

För många svenskar, kanske mest för rojalisterna så är det stora nyheter när det är en ny kunglighet på gång. Och ganska snart börjar det funderas på om det blir en liten prins eller prinsessa. Och självklart så är bettingsiterna på och erbjuder spel på vilket av de två könen den lille kommer ha.

1. Vem får nästa nobelpris i kemi?

Varje år delas det ut nobelpriser i ett antal olika kategorier, och i allihop så gissas det hejdlöst på vem som ska tilldelas de prestigefyllda priserna. Och när det gissas så leder det snabbt till vadslagning i vissa kretsar. Så klart att spelbolagen inte vill missa chansen att låta spelare att spela på den de tror ska vinna. Kanske ska du fråga någon av de tidigare vinnarna i kategorin matematik hur du har störst chans att vinna din vadslagning? 

Om det inte är spännande nog med vadslagning så kan du ge dig in på oddsbörsen.

Det finns en börs för odds, där kan du köpa och sälja odds. Köp de odds som du tror ska sjunka står högt och sälj dom med vinst. För att lära dig mer om hur det går till kan du läsa mer på Casino

Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap