Listor.se

Sveriges största listsajt

5 saker att spela på när sporten ställs in

5 saker att spela på när sporten ställs in

Spel- och bettingmarknaden förlitar sig kraftigt på idrotten. Oddssättare har vanligtvis de stora sportevenmangen som sina dragplåster och spelarna satsar sina pengar på idrotten mer än något annat. I tider då coronaviruset utvecklats till en pandemi och både matcher och hela säsonger avbryts och ställs in, så måste både spelbolagen och deras spelare tänka om. Lyckligtvis finns det en hel del spelalternativ även utanför idrotten – några av dem mer obskyra än andra.

Med hjälp av jämförelsesajter kan du hitta listor med bäst bettingsidor, från vilka du enkelt kan navigera dig fram mellan spelbolagens sidor och spelmöjligheterna som de erbjuder. Olika sidor erbjuder olika spel, så det kan vara värt att titta igenom ett par stycken för att hitta de unika spelen som känns med kittlande för dig.

Här har vi därför i samarbete med en av våra partners listat fem saker du kan spela på när idrottsvärlden tar coronaledigt!

5. Du kan spela på E-sport

E-sport må kanske inte vara en regelrätt idrott, men sport är det i allra högsta grad, och det är antagligen det alternativet som ligger närmast de inställda (icke-virtuella) sportevenemangen. Även e-sporten arrangerar stora publikevenamng som kan kommas att ställas in, men med tanke på att ingen fysisk kontakt faktiskt behövs för att genomföra de flesta spelen (mycket går att se via Twitch) så är svängrummet aningen större. Därför erbjuds det fortfarande en hel del spelmöjligheter på e-sport. 

Är du någon som inte har någon vidare koll på e-sportens värld så finns det en hel del att utforska. Spelen som det tävlas i är många och vem vet, du kanske hittar en ny hobby i något av dem?

4. Du kan spela på om sporten ska spelas

I tider då sportevenemang ställs in på löpande band så har spelbolagen valt att ta sina bettingmöjligheter till metanivåer. Istället för att spela på utfall i matcher och dylikt kan du nu spela på om matcherna eller evenemangen ens kommer att genomföras, eller om de kommer att ställas in. 

Mestadels är det större evenemang, som exempelvis fotbolls-EM och OS som det erbjuds odds på huruvida de kommer att genomföras eller ej.

3. Du kan spela på underhållning

Det är inte ovanligt att det finns spelmöjligheter på underhållningsprogram som går på tv. Program som Melodifestivalen och Let’s Dance innehåller tävlingsmoment precis som idrott gör och tenderar därför att locka till sig spelare. 

Luta dig tillbaka i tv-soffan, hitta dig en favoritdeltagare och förutspå en vinnare!

2. Du kan spela på politik

I politiken kan du hitta många av de långsiktiga spelen. Vem vinner det amerikanska presidentvalet? Vilket parti blir störst i svenska riksdagsvalet 2022? Vem kommer bli premiärminister i Storbritannien efter Boris Johnson? 

För dig som är insatt i politik är det här ett ypperligt alternativ till att spela på sport.

1. Du kan till och med spela på vädret

Det går nog att diskutera hur spännande det faktiskt är att spela på vädret, men om du är en meteorolog, eller kanske en helt vanligt väderentusiast, så finns det möjligheter att spela på saker som eventuella temperatur- och nedebördsrekord. Vad tror ni, blir 2020 det blötaste året i mannaminne? 

Sportevenemangen må ställas in på löpande band, men det hindrar inte spelbolagen från att erbjuda odds på en hel drös andra alternativ. Vad låter mest lockande för dig, politiken eller vädret? 

5/5 (2)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap