Listor.se

Sveriges största listsajt

Världens häftigaste pooler

Det är ett tag kvar till badsäsongen här i Sverige. Det hindrar oss dock inte från att sukta efter sol och bad och lista åtta av världens häftigaste pooler!

Det är sajten Trivago.se som sammanställt dessa extravaganta bassänger som får vanliga hotellpooler att liknas vid ett gammalt badkar. Utsikt över alptoppar, vild djungel och öppna hav är bara några av fördelarna som medföljer när man bokar rum på något av hotellen med världens coolaste pooler.
 
 
 

8. The Cambrian Hotel Adelboden

cambrian-adelboden

På Cambrian Hotel Adelboden i Schweiz kan du, samtidigt som du ser ut över det alpina landskapet ta ett dopp i hotellets infinity-pool.
 
 

7. Hotel Intercontinental Hong Kong

infinity-pool-hongkong

Infinity-poolen belägen på taket av Hotel Intercontinental, erbjuder en storslagen vy över Hong Kong – dessutom med illusionen av att bada i stadens hamn.
 
 

6. Marina Bay Sands Singapore

marina-sands-bay

Marina Bay Sands i Singapore består av tre 55-våningshus som alla har en infinity-pool på toppen och utsikten är minst sagt spektakulär!
 
 

5. Holiday Inn Shanghai Pudong

holiday-inn-shanghai

På Holiday Inn Hotel Shanghai kan du ta ett dopp i denna utomhuspool med genomskinligt golv. Inte att rekommendera för den höjdrädde.
 
 

4. Jade Mountain Resort Saint Lucia

jade-mountain

Jade Mountain Resort ligger på ön Saint Lucia i det karibiska öriket. Förutom hotellets huvudpool har alla sviter en egen infinity-pool, med utsikt över Karibiska havet.
 
 

3. Mardan Palace Antalya

mardan-palace

Mardan Palace i Antalya, Turkiet, inhyser en av världens allra största pooler. Det enorma hotellkomplexet i kombination med jättepoolen ger närmast känslan av en kanal i en storstad.
 
 

2. W Retreat & Spa Maldives

w-retreat-spa

W Retreat & Spa Maldives ligger på ön Fesdu i Maldivernas skärgård. Här kan du bada i en infinity-pool som flyter ihop med det skimrande blå havet.
 
 

1. Ubud Hanging Gardens Bali

ubud-hanging-gardens

Mitt i Balis djungel ligger Ubud Hanging Gardens. Hotellets unika infinity-pool i två plan ger en minst sagt naturnära upplevelse.

3/5 (2)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap