Listor.se

Sveriges största listsajt

Topp 5 billigaste mobilabonnemang – Nya operatörer du inte vill missa

Topp 5 billigast mobilabonnemang

Att hitta det bästa mobilabonnemanget är inte alltid så lätt som det låter. För det första faller en del nya mindre operatörer mellan stolarna. De kan konkurrera kraftigt om priserna, men saknar helt enkelt samma stora reklambudget. På så sätt når de inte ens ut med sina erbjudanden.

För det andra så är inte alltid det billigaste abonnemanget det bästa. Du kanske är i behov av mängder av surf, och då spelar det ingen roll om du får ett mobilabonnemang för 20 kr men utan surf.

Därför har vi här i samarbete med Abonnemangsjakt sammanställt 5 av de billigaste abonnemangen – var och ett där pris och behov gifter sig fint.

Chilimobil – Obegränsad surf till lägst pris även efter rabatter

Nykomlingen Chilimobil erbjuder tre olika abonnemang där ett har obegränsad surf. Priset ligger på 399 kr/mån. Vad som är viktigt i sammanhanget är att det är deras ordinarie pris. Det vill säga att det är så mycket ditt mobilabonnemang kommer kosta, för alltid. En del större operatörer ebjuder bättre priser, men deras fördelaktiga priser gäller bara i några månader. Därefter höjer de priset avsevärt. Detta gör inte alltså Chilimobil Fri Surf.

Fello – Billigast abonnemang sett till ordinarie pris

Sett till absolut lägst ordinarie pris så ligger Fello som ohotad etta. Deras ordinarie pris på abonnemang med 2 GB surf per månad och fria samtal ligger på hela 95 kr/mån. Det vill säga att deras rabatter är ännu lägre än så. Men skulle de ta slut vet du att ditt mobilabonnemang aldrig blir dyrare än 95 kr i månaden.

Penny – Ny lågprisoperatör med mycket innehåll

Ytterligare en nykomling bland operatörerna är Penny. Deras återkommande kampanj på mobilabonnemang kostar endast 49 kr/mån. Det gäller alla nya kunder och löper hela fyra månader. Därefter återgår det till ett lågt ordinarie pris på 99 kr/mån. Utöver det får du hela 40 GB extra surf och fria samtal.

Com Hem – Den stora aktören som nu även har mobilabonnemang

Ett välkänt namn i många hushåll. Däremot är det snarare underhållning och internet som man tänker på i första hand. Nu har dock Com Hem även gått över till mobilabonnemang. Med extrapriser om 99 kr/mån och mycket innehåll så har de något att erbjuda alla. Från dig som bor själv till hela familjer. Till exempel med 30 GB extra surf utomlands och extra datakort för 99 kr/mån.

Hallon – Utmanaren som jämt pressar priserna

Egentligen är de mobiloperatören Tres lågprismärke. Men då de är fristående från varandra så kan du byta från det ena till det andra som mellan vilka andra som helst. Det som är givet är dock att Hallon alltid lyckas pressa priserna. Med löpande erbjudanden om låga månadskostnader och gratis tillägg som tripplad surf är de svåra att slå. Definitivt en operatör som är värd att hålla ögonen på över tiden.

Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1.1K Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap