Listor.se

Sveriges största listsajt

Topp 5: Bästa ögonfransserum

De flesta vill ha snygga, tjocka och mörkare ögonfransar. Ett alternativ är lösögonsfransar men för många är det inte ett alternativ. Det tar tid och är pilligt. Som tur är så finns det ett alternativ som ger dig exakt den effekt du vill ha, men mycket lättare. Med rätt ögonfransserum är du på väg åt rätt håll.

Att vårda sina ögonfransar är för många väldigt viktigt. Det påverkar hur ögonen uppfattas och är en viktig del i hur ansiktet framhävs. Lösögonfransar är en väg att gå men ett bra ögonfransserum är för de flesta ett bättre alternativ. Här är de fem bästa ögonfransserumen just nu!

5. HairLust Eyelash Enhancing Serum

Detta serum ger tydlig effekt på en till två månader som är helt veganskt. Ingredienserna är till stor del naturliga och ekologiska. De eteriska oljorna, tillsammans med de tillsatta peptiderna och koffeinet, vårdar fransarna. Det främjar tillväxten av nya fransar och minskar antalet fransar som ramlar av.

De blir dessutom starkare och blir inte uttorkade. Med detta serum så är du närmare din målbild än någonsin.

4. Xlash Eyelash Serum

Med detta serum från Xlash så får du inte bara längre och tjockare fransar, du får även en märkbar ökning av volymen. De innehåller bland annat peptider, hyaluronsyra och grönt te. Denna kombination gör inte bara att fransarna växer bättre, de även återfuktar och verkar antiinflammatoriskt.

Xlash tillhör Sveriges mest sålda ögonfransserum, det är med andra ord ingen tillfällighet att de tar sig in på den här listan.

3. Maybelline Lash Sensational Boosting Serum

Maybellines ögonfransserum är betydligt billigare än de två första serumen på listan. De når inte ända fram som de från Xlash eller HairLust, men det är trots detta ett väldigt bra serum. Det appliceras två gånger per dygn och har snabb effekt.

Med hjälp av borsten så får du rätt mängd över varje frans med resultatet att de blir starkare och blankare. Fransarna blir smidigare och mjukare.

2. RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

RevitaLash har funnit på marknaden länge. Anledningen till detta är för att dess användare verkligen uppskattar dess effekter. Ögonfransarna blir länge och starkare. Detta är något de flesta är ute efter. Fransarna blir även fylligare och de ramlar inte av lika lätt.

Detta är ett serum som innehåller biopetin complex. Detta gör fransarna mindre sköra, bidrar till att återfukta dem och för att stärka ögonfransarna. Där är även en mängd vitaminer och antioxidanter i serumet.

1. Nanolash Eyelash Serum

Här är ett serum som dels är väldigt lätt att applicera men som också vårdar ögonfransarna ända ner i rötterna. Genom att göra ögonfransarna fylligare och mörkare definieras dina ögon bättre. Nanolash Eyelash Serum skapar en osynlig hinna på fransarna som fungerar som en barriär mot yttre faktorer.

Sammanfattningsvis

För att sammanfatta så rör det sig om fem stycken väldigt bra serum. Hemligheten när man använder serum är att man alltid tar bort allt smink och orenheter innan man applicerar serumet. Då når serumet varje enskild frans på ett mer effektivt sätt.

Det är även viktigt att hänge sig åt behandlingen med serum. Om man slarvar eller bara använder det undantagsvis så kommer effekterna man är ute efter att utebli. Man måste ha i åtanke att det tar ett par veckor innan man ser resultat. Det gäller med andra ord att vara tålmodig. Men faktum är att serumen faktiskt har effekt.

De flesta som använder ett serum för sina ögonfransar tycker att den lilla arbetsinsatsen som krävs definitivt är värt det. Effekten blir fylligare och snyggare ögonfransar som blir en del av ditt personliga utseende. Det finns ingen anledning att inte bättre på sina fransar när det är så här enkelt.

Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap