Hitta SMS-lån | Hitta det bästa lånet för just din situation

Listor.se

Sveriges största listsajt

Lady Gagas 20 galnaste outfits

Stefani Joanne Angelina Germanotta, för omvärlden känd som den oefterhärmliga Lady Gaga, tog världen med storm när hon slog igenom med superhiten ”Just Dance” 2008. Två succéalbum och miljoner sålda singlar senare räknas Gaga idag som en av världens mest framgångsrika artister.

Vid sidan av musiken har den unika popstjärnan blivit minst lika berömd för sina spektakulära scen- och vardagsoutfits, och gång på gång lyckas hon överträffa sig själv. Här serverar vi er 20 av Lady Gagas galnaste outfits – var placerar du den ökända köttklänningen?

 

20. Latexklänning med renhatt

plastklanning

Att hitta en bra accessoar till en futuristisk latexklänning är ingen konst för Lady Gaga – på med renhornen bara! Denna klänning designad av Rachael Barrett med en Mouton Collet-hatt bars av stjärnan under Capital FM Jingle Bell Ball 2009.

19. Fransig klänning

remsklanning

Lady Gaga sågs utanför sitt hotell i London 2013 iförd denna remsklänning och med helvitt ansikte. En helt vanligt dag i Gaga-land…

18. Telefonhatt

telefonhatt

Under sin medverkan i pratshowen ”Friday Night with Jonathan Ross” 2010 bar Lady Gaga denna spejsade telefonhatt designad av Fred Butler.

17. Fjäderhatt

fjaderhatt

Om det är någon som kommer undan med att flanera längs Londons gator iförd en enorm fjäderhatt så är det naturligtvis Lady Gaga! Under 2013 sågs hon bära denna kreation från Louis Vuittons kollektion designad av Marc Jacobs.

16. Venus födelse-klänning

venusfodelseklanning

Gaga körde en professor Trelawney-look iförd en klänning med Botticellis klassiska mästerverk ”Venus av Milo” som motiv när hon sågs lämna sitt hotell i London 2013.

15. Läderunderkläder och mustasch

laderbh

Under ett besök i Berlin 2013 för att promota sin nya skiva ”Artpop” dök Gaga upp i en look som närmast kan liknas vid en blandning av Salvador Dali och en matador.

14. Alexander McQueen-outfit

armadilloskooutfit

Gaga dominerade röda mattan vid MTV Video Music Awards 2010 i denna rojalistiska klänning från Alexander McQueens sista kollektion. Till detta bar hon även designerns galna Armadillo-skor som inte ser särskilt bekväma ut.

13. Rymddräkt

rymdoutfit

Lady Gaga bar en rymddräkt under 2010 års Grammy Awards, och visst påminner hon lite om Marilyn Manson?

12. Superhjältedräkt

superhjalteoutfit

Lady Gaga syntes på väg från sitt Londonhotell 2010 i denna superhjälte-inspirerade dräkt designad av Pam Hogg. Pow!

11. Hummerhatt

hummerhatt

2010 spatserade Lady Gaga runt i London med en latexklänning signerad Rachael Barett, denna gång matchad med en en enorm hummerhatt (!) av Philip Treacy.

10. Jo Calderone

JoCalderone

Till MTV Video Music Awards 2010 dök Gaga som sitt manliga alter ego Jo Calderone – till allas stora förtjusning.

9. Fladdermusdräkt

fladdermusdrakt

Det är inte alla som lyckas med konsten att se cool ut i en fladdermusinspirerad latexdräkt. Undantaget Lady Gaga förstås. Hon bar den Gareth Pugh-designade outfiten under ett uppträdande i tv-programmet ”X Factor” 2009.

8. Bubbelklänning

bubbelklanning

Under The Grammy Celebration Concert Tour 2009 i Boston uppträdde Gaga iförd denna märkliga bubbelklänning.

7. Viktoriansk röd latexklänning

latexklanning

Hur skulle du klä dig inför ett besök med den brittiska drottningen ELisabeth? När Lady Gaga i samband med ett uppträdande under Royal Variety Performance träffade det brittiska hovet var klädvalet självklart – en röd latexklänning med en imponerande elisabetansk krage och ett tolv meter långt släp.

6. Vit volangklänning

vitvolangklanning

Under BRIT Awards 2010 dök Gaga upp i denna fantastiska helvita volangklänning designad av Francesco Scognamiglio. Till det bar hon en spetsmask av Philip Treacy.

5. Lurvig hatt

lurvighatt

Under pr-turnén för sin skiva ”Artpop” 2009 sågs Lady Gaga bärandes denna mycket märkliga kreation i Berlin.

4. Spetsfejs

spetsfejs

Stjärnan liknade närmast en modern Geisha under ACE Awards 2009 i New York då hon bar en Marc Jacobs-look som inkluderade en huvudbonad designad av Erickson Beamon. Vi gissar på att balsamåtgången hos Gaga är mycket stor, eller så har hon helt enkelt löshår.

3. Tänder

tanderoutfit

Ingen annan än Gaga skulle komma på tanken att gå på röda mattan med tandproteser och läderskjorta. Men det var precis det hon gjorde under YouTube Music Awards 2013.

2. Röd spetsklänning

rodspetsdrakt

Under 2009 års MTV Video Music Awards bar Gaga en röd spetsklänning ur Alexander McQueens kollektion från 1998. Den matchande spetskronan designades av stjärnan själv.

1. Köttklänning

kottklanning

Uppståndelsen kring Lady Gaga under 2010 års MTV Video Music Awards hade egentligen inte så mycket att göra med de åtta priser hon kammade hem, eller de andra udda kreationer hon bar under galan för den delen. Nej, det var klänningen helt gjord av nötkött (!) som fick precis ALLA att höja på ögonbrynen. Outfiten, som även inkluderade ett par köttskor, designades av Franc Fernandez och Nicola Formichetti och finns numera att beskåda på Rock & Roll Hall of Fame i Ohio.

 

4.33/5 (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2020 | Listor.se

Copy link
Powered by Social Snap