Listor.se

Sveriges största listsajt

Fyll garderoben – 5 julklappstips för männen i ditt liv!

Letar du efter en fin julklapp till din bror? Är din pojkvän svårast i Sverige att köpa saker till? Eller är det din pappa som står kvar på listan över julklappar att köpa? 

Här tipsar vi i samarbete med en av våra partners om de bästa julklapparna till män! 

5. Väskor och plånböcker

En väska är en klassisk julklapp som de flesta blir glada för och det finns mängder av snygga väskor för herrar. Köp den ultimata väskan för datorn eller en snygg ryggsäck som är lika skön som snygg. Eller varför inte en ny plånbok? Smygkolla hur skicket på deras nuvarande plånbok är och hittar du hål eller slitna kanter så vet du att din julklapp blir perfekt!

4. Ett snyggt skärp

Många män äger bara ett enda skärp som de använder till allt. Men poängen med skärp är ju inte bara att hålla byxorna uppe utan också att de är en snygg accessoar att matcha sin outfit med! Därför är det roligare att ha fler typer av skärp i olika färger så man kan variera. Om den du köper till behöver lite inspiration kring hur man matchar skärp med kläder så kan du ju köpa ett par byxor med passande skärp.

3. Roliga strumpor

Strumpor är för många ett stående skämt för vad man ska ge bort i julklapp, men faktum är att många män behöver just nya strumpor! Har du en pojkvän som bara har svarta strumpor eller kanske en pappa som har tre hål i varje strumpa? Då kan nya strumpor vara en perfekt julklapp! Köp strumpor med fina mönster och lite bättre kvalité och slå in i ett fint paket. Strumpor är dessutom det perfekta komplementet till dig som köpt ett lite större paket men som ändå känner att det saknas en till klapp för att julgåvorna ska kännas generösa.

2. Den perfekta skjortan

En fin skjorta är något som är lika roligt som praktiskt att få i julklapp. För vem behöver inte en skjorta nu och då? För den som inte så ofta använder skjortor till jobbet eller vardags så kan det vara smart att köpa en vit eller svart skräddarsydd skjorta i lite bättre kvalité som man kan använda till finare tillställningar. Till den som däremot ofta använder skjortor kan man istället köpa en rolig skjorta med fina mönster och färger! 

1. Flugor, näsdukar, kravatter och plastronger

Det roliga med julklappar är ju att man ofta får det man kanske själv inte unnar sig. Så passa gärna på att köpa det männen annars bara köper till bröllop och bal! En prickig fluga är en snygg detalj som passar både unga och äldre män. Eller varför inte en tjusig plastrong, ett bekvämt alternativ till skjortan som många män upplever som lite mer avslappnat än en slips.

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap