Hitta SMS-lån | Hitta det bästa lånet för just din situation

Listor.se

Sveriges största listsajt

Framtiden är här! 4 häftiga teknikprylar till hemmet

Teknikens utveckling springer iväg och idag finns det ett näst intill oändligt utbud av roliga prylar till hemmet. En bra teknikpryl är praktisk, men också spännande. Den tillför helt enkelt någonting extra till vardagen.

Idag ska vi därför tillsammans med en av våra samarbetspartners titta närmare på fyra häftiga teknikprylar du snabbt kan få hemskickade. Förhoppningsvis hittar du något du gillar! 

Amazon Echo

Idag kan vi göra vår bostad till ett riktigt “Smart-hem” och sammankoppla flera prylar med varandra. Amazon Echo är, precis som Google Home, en röstassistent som gör ens liv lite enklare. Medan du brygger morgonkaffe kan du be den spela upp nyheterna på radion, kolla helgens väderprognos eller se hur mycket klockan är i Hong Kong. 

Du kan även använda Amazon Echo för att koppla upp flera Smart-prylar, exempelvis din TV, musikhögtalare och lampsystem. Den har även smidiga kommandosystem. Du kan ställa in att varje gång du säger “Movie time”, så släcks lamporna i hemmet och Netflix startar på TV:n. Kostnaden för en Amazon Echo kan givetvis variera, så var smart och jämför priser på nätet innan du slår till. 

Samsung Gaming Monitor

Är du den spelande typen, så kan ditt liv bli bra mycket bättre med en spelmonitor. I detta fallet pratar vi om Samsung Gaming Monitor som ger magisk upplevelse till både dator och tv-spel. Skärmen är hela 49 tum stor och designad med den populära edge-funktionen på sidorna som utgör ett unikt bildgrepp – och får spelaren att sugas in mer. Samsung Gaming Monitor är till för att tillfredsställa den entusiastiske spelaren. 

Sonos 5

Dessa trådlösa bluetooth-högtalare har blivit en riktig succé och är väletablerade i Sverige. Sonos 5 är kända för att vara smidiga att hantera och att du kan koppla upp en hel drös av dem i kåken. Du kan ha en högtalare i badrummet, en annan i köket, i vardagsrummet och så vidare. Högtalarna ser inte ut att ge särskilt mycket ljud av sig, men det går att kräma på hög volym och ljudkvaliteten i sig är fantastisk. Särskilt när du lyssnar på akustisk musik. 

Playstation VR

Virtual Reality är en häftig teknik som vuxit sig allt större på spelmarknaden. Detta unika spelsätt simulerar verkliga eller inbillade miljöer och låter oss kliva in i dem. När du trär på dig ditt VR-headset blir du karaktären i spelet och styr alla dess rörelser. Det finns redan nu välutvecklade Virtual Reality-kompatibla spel till Playstation och tekniken blir bara bättre. En perfekt pryl att ta fram när det vankas kompisfest. Mycket glädje utlovas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2020 | Listor.se

Share via
Copy link
Powered by Social Snap