Listor.se

Sveriges största listsajt

5 bästa tipsen för ditt Disney Plus-konto

Disney Plus

Disney Plus slog ner som en bomb inom videostreaming i november 2019 och hade lockat till sig nästan 29 miljoner prenumeranter i USA under de första två månaderna sen lanseringen.

Disney Plus är i och med detta en av de mest populära streamingtjänsterna i världen, men många prenumeranter känner inte till att de kan få en ännu bättre upplevelse av sitt Disney Plus-konto.

Här har vi därför i samarbete med en av våra partners samlat de fem bästa tipsen för att du ska få ut det mesta av din prenumeration!

5. Skaffa ett konto i ditt område

Även om du befinner dig i ett område där tjänsten inte är lanserad ännu, kan du skaffa ett konto genom att ansluta genom en VPN, placera din IP-adress i ett område där tjänsten erbjuds och på så vis få tillgång till hela biblioteket på Disney Plus. Om du till exempel ansluter din VPN genom England, kommer det se ut som att du använder tjänsten därifrån och du kan se allt material som finns tillgängligt för publiken i landet.

4. Sök och upptäck

Det är lätt att drunkna i alla filmer och serier som dyker upp på hemskärmen, men dessa är bara toppen av isberget. Detta är där du hittar nytt material och som algoritmen tror att du kan vara intresserad av beroende på vad du tidigare sett samt var det ser ut som att du befinner dig. Denna algoritm kan därför förstås vara felaktig och inte visa det du verkligen är intresserad av. Upptäck istället nya och intressanta saker att se genom att använda sökfunktionen. Klicka på förstoringsglaset och skriv in en specifik titel eller sök inom en genre. 

3. Gör en lista

Precis som med andra streamingtjänster är det ofta hemskärmens utbud byts ut och man glömmer lätt det man planerat eller önskat titta på. Därför är det så viktigt att spara de filmer och serier man vill se i sin “att se-lista”. 

Varje gång du hittar något som du inte vill se just för tillfället men kan tänka dig att se senare, spara det i listan så du inte behöver lita till ditt minne när du ska hitta den igen. För att bygga din lista, leta efter plusset bredvid knappen där du spelar mediet, som syns precis under titeln och klicka där för att spara den.

2. Ladda ner filmer och serier för att titta på offline

Planerar du att resa någonstans där du vet att du inte kommer ha tillgång till internet eller vill du vara förberedd för en sådan situation, så är det en bra idé att använda funktionen för nedladdning på Disney Plus. Så länge som du loggar in minst en gång i månaden kan du ladda ner en obegränsad mängd titlar och titta på dem när du är offline, precis när du vill. 

För att ladda ner en serie eller film, sök efter pilen som pekar nedåt och klicka på den. Du kan hitta alla titlar du laddat ner genom att öppna verktygslådan längst ner på appens meny och sedan klocka på samma nedåtpekande pil. 

1. Förfråga filmer och serier

Trots att Disney Plus utbud är rätt brett, kan det finnas filmer och serier som inte blivit tillgängliga än. Om du saknar något du vill se kan du förfråga tre titlar på en gång genom att öppna hjälpsektionen och sedan klicka på “ge feedback” under sökrutan. Välj sedan den filmen eller serien du saknar.

3/5 (2)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap