Listor.se

Sveriges största listsajt

De 8 bästa sexspelen för par

Idag finns ett stort utbud av sexleksaker. Sexleksaker för kvinnor, för män, för unga och gamla, hetero eller homosexuella. Hur får man då reda på vilka sexleksaker som passar just er? Det självklara svaret, som med allt annat som köper idag, finns svaret på internet!

Ett stort antal internetbutiker, både svenska men också internationella säljer alla typer av produkter som skickas direkt hem till brevlådan. På så sätt behöver du inte fysiskt besöka butiker om det känns obekvämt att gå runt och kika i en affär framför folk.

Ett annat sätt för par att få ett roligare sexliv är att börja med så kallade sexspel – alltså spel som kan spelas av vänner eller par med roliga och spännande sexuella uppdrag som ska utföras.

Nedan listar vi i samarbete med en av våra partners några populära sexspel för par!

8. Monogamy

Monogamy är ett erotiskt brädspel för par och är en klassiker. Enkelt, rakt fram och enkelt att komma igång med – Monogamy är spelet som är kryddat med erotiska, romantiska utmaningar. Spelet är på engelska.

7. Master & Slave

Ett bondage spel med ett stort antal tillbehör för er som gillar att bonda. En tydligen guidning genom spelet med många utmaningar. Om du känner dig grå och trött innan så kommer detta spel garanterat få dig att känna dig ung och rolig igen!

6. Discover your lover

Ett klassiskt brädspel likt Monogamy med många roliga och sexiga utmaningar. Ett spel som ger dig massor av inspiration kring sex och sexuella ställningar.

5. Erotiska sextärningar

Detta är ett säkert kort bland par. Ett par sextärningar avgör hur man får och ska beröra varandra… allt från enkla oskyldiga beröringar till betydligt mer intima sådana.

4. Bedroom Battle

De bästa sexspelen för par

Ett spel för er som vågar lite mer då detta spel innehåller rejäla utmaningar. Upptäck helt nya sidor av dig och din partner med detta spel som tänjer på gränserna.

3. Dig & Mig

Ett enkelt men ändå roligt spel som enkelt kan tas med på resan. Spelet innehåller utmaningar, frågor och uppdrag för dig och din partner. Billigt och enkelt, ett perfekt spel för er som vill köpa ert första sexspel.

2. I.O.U.

Ett mellanting mellan de större brädspelen och de små tärningsspelen. Ett spel med kort som ger sexuella uppdrag som ger viss utmaningar till deltagarna.

1. Dialogspelet

Ett spel som inte uteslutande handlar om sex. Spelet används främst för att öka och förbättra kommunikationen mellan par. Innehåller uppdrag och frågor gällande kommunikation i förhållandet och ni lär känna varandra bättre. 

3.67/5 (3)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap