Listor.se

Sveriges största listsajt

De 5 bästa Halloween-apparna

Nu är det dags för Halloween, vilket innebär en rolig säsong full av aktiviteter och evenemang för de som vill komma in i en lite mer läskig anda.

Här tipsar vi i samarbete med en av våra partners om fem appar som kan vara roliga i höst.

5. Dead Yourself

Det här är en lättanvänd app där du på ett lätt sätt kan förvandla dig själv till en zombie. Den kanske inte passar de allra minsta, men det är en rolig app för de lite större. Här kan du helt enkelt ta bilder av dig själv och applicera olika effekter för att du ska se ut som en zombie. Dead Yourself är i stort sett ett läskigt filter till kameran på din telefon, och det är väldigt roligt.

4. Halloween Jack

Halloween Jack är en spelautomat från utvecklaren NetEnt. Den släpptes vid Halloween förra året, och kan vara deras mest skrämmande spel någonsin. Spelet handlar om en tjej som har hittat ett smyckeskrin. Men det är inte ett vanligt skrin – den har en förbannelse. Hon försöker göra sig av med skrinet, eftersom det får henne att göra ondskefulla saker. Klicka här för att prova Halloween Jack och andra spelautomater på onlinecasino.

3. Plants Vs. Zombies 2

Det här är ett roligt och väldigt beroendeframkallande spel. Det har inte alltid ett Halloweentema, men så här års är det stort fokus på Halloween och allt som hör till. Plants Vs. Zombies var faktiskt ett av de första riktigt stora mobilspelen. Dess efterträdare, Plants vs. Zombies 2, bygger på den framgången och lägger till ännu mer till ett redan underhållande spel.

Din uppgift är att försvara ditt hus från en hjord hungriga zombies med hjälp av växter från din trädgård. Spelet är lätt och humoristiskt, och det passar för de flesta åldrar. Det kräver dock en hel del strategi och tänkande. Varje växt du använder har en unik förmåga att bekämpa zombies, och det finns många olika typer av zombies med olika egenskaper. Ditt jobb är att skapa rätt situationer där dina växter segrar.

2. The Walking Dead

Det här är ett spel som är baserat på ”The Walking Dead”.  Det är gjort av TellTale Games och är en av de bästa interaktiva berättelser du kommer att hitta i någon genre, inte bara Halloween eller zombies. Det är en riktigt intressant och engagerande historia som ursprungligen släpptes till PC. Det har dock kommit till mobila enheter tack vare sin enorma popularitet. Spelet är i huvudsak en interaktiv serietidning. Det handlar inte om action, även om det finns gott om det. Spelet handlar om historien. I den här serien ändras världen för varje val du gör, och har en verklig inverkan på historien du upplever.

1. FancyKey

När det gäller att anpassa din telefon är det förmodligen bara en sak du ser på skärmen lika mycket som din bakgrundsbild, och det är ditt tangentbord. FancyKey är en tangentbordsapp för både Android och iOS som är byggd kring anpassning och inkluderar teman för helgdagar, som Halloween.

Du kan ladda ner befintliga teman för ditt tangentbord för att omvandla det så att det passar säsongen. Du kan också använda appens inbyggda verktyg för att skapa ditt eget anpassade tangentbord med bilder på din enhet. Oavsett vilket så är FancyKey ett roligt och gratis sätt att dekorera din telefon till Halloween.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap