Listor.se

Sveriges största listsajt

Bästa spelen inom eSport 2021

Industrin för eSport har under de senaste åren vuxit så det knakat. Nya spel lanseras varje år och nya proffs träder in på banan. Det är dock vissa spel som dominerar inom eSport och som är mer populära än andra. Vilka spel dessa är kan variera beroende på vem som säger vad.

Några anser att det spel med störst publik är det populäraste, andra anser att det spel som funnits längst är bäst. I den här artikeln har vi i samarbete med en av våra partners listat de bästa eSportspelen 2021.

Counter-Strike: Global Offensive

Vi kan inte låta bli att placera Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) högst upp på vår rankning. Det är ett extremt fartfyllt och nervkittlande spel där Terroristerna och Anti-Terroristerna kämpar om vinsten. CS:GO har spelats av många stora eSportspelare genom tiden, men mest känd av alla är utan tvekan Patrik “fOrest” Lindberg. fOrest har inte bara vunnit miljoner genom att spela. Han anses också vara en av världens bästa spelare i CS. Han är också ett populärt alternativ för online casino betting. 

Dota 2

Tvåa på vår lista kommer det populära MOBA (Multiplayer Online Batte Arena)-spelet Dota2. En uppföljare till Defense of the Ancients: All-Stars som vanligtvis spelas i lag om 5, där varje lag försvarar sitt område på en karta. Det ena laget vinner genom att första strukturen som kallas “Ancient” inom det andra lagets bas. Ett medryckande spel som bara inte kan avslutas när man väl är igång!

Fortnite

Fortnite är ett extremt populärt Mulitplayer-onlinespel som utvecklats av kända Epic Games. Trots de 3 olika, kreativa spellägena klassas det som ett enda spel. En stor favorit hos oss tack vare Battle Royal konceptet som gör det till ett spel mot alla odds. Hundra spelare släpps ner på en karta och tävlar därefter om att bli den siste som överlever. Om du inte hört om honom innan är Theo Ferrer en av de bästa Fortnite-spelarna. Theo kammade hem 6,6 miljoner kronor i prispengar under Fortnite World Cup 2019!

League of Legends

Att eSport blivit större under åren råder det inga tvivel om. Det är kanske en av anledningarna till att det klassiska Multiplayer realtidsstrategi spelet League of Legends fortfarande toppar listor. Det populära spelet spelas med två lag om antingen 3 eller 5 spelare vardera. I likhet med Dota 2 går även LoL ut på att förstöra motståndarens struktur “Nexus” inom det andra lagets bas. Ett nervkittlande eSportsspel som vi tror kommer ligga på vår lista över favoriter en lång tid framövder.

4.38/5 (26)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap