Hitta SMS-lån | Hitta det bästa lånet för just din situation

Listor.se

Sveriges största listsajt

5 bästa mobilabonnemangen 2019

Bästa mobilabonnemangen 2019

Alla har idag en smartphone och behöver därför ett mobilabonnemang, även om många kanske inte använder sin mobiltelefon främst för att ringa och ta emot röstsamtal. Surf har på senare år blivit en allt viktigare faktor vid valet av abonnemang. Här kikar vi närmare på 5 av de bästa mobilabonnemangen 2019.

Vilket är årets bästa mobilabonnemang?

Vilket som egentligen är det allra bästa mobilabonnemanget varierar utifrån flera olika parametrar. Vissa ringer många telefonsamtal och vill därför ha fria samtal, medan andra har ett större behov för mer mobilsurf. Ska du välja ett abonnemang med en fast månadskostnad, eller skulle du kanske tjäna på att välja ett med rörliga kostnader? Detta är två viktiga saker att ta hänsyn till vid valet av mobilabonnemang. Om du känner att du behöver hjälp med att hitta de bästa mobilabonnemangen, finns det jämförelsetjänster på nätet som kan guida dig i rätt riktning.

Med det sagt listar vi här de 5 bästa mobilabonnemangen 2019!

1. Hallon 4 GB

Hallon använder sig av Tres mobilnät och låter dig spara upp till 100 GB outnyttjad data (surf). Med hastigheter i 3G- och 4G-näten på upp till 17 Mbit/s respektive 34 Mbit/s behöver du inte oroa dig för långsam surfhastighet när du väljer detta mobilabonnemang.

Med Hallon 4 GB får du förutom fyra gig surf även fria samtal, fria SMS och MMS samt slipper binda dig till ett långt avtal. Detta är alternativet för dig som vill slippa krångel med bindningstider och rörliga kostnader som skjuter i höjden.

Fördelar med Hallon:

 • Lägst pris av de fem abonnemangen i vår genomgång
 • Ingen bindningstid
 • Spara outnyttjad data

TECKNA NU!

2. Fello 4 GB

Fello är en hipp mobiloperatör som använder Telias mobilnät för att tillhandahålla hastigheter på upp till 10 Mbit/s i 3G-nätet samt upp till 40 Mbit/s i 4G-nätet. Likt hos Hallon tillåts du spara din outnyttjade data, i detta fall upp till 25 GB.

Även Fello 4 GB är ett mobilabonnemang utan bindningstid, vilket gör det till ett lämpligt val för dig som inte vill behöva binda upp dig under en längre tid. Såväl samtal som SMS och MMS ingår i månadsavgiften.

Fördelar med Fello:

 • Ingen bindningstid
 • Spara outnyttjad data

TECKNA NU!

3. Vimla 6 GB

Vimla nyttjar Telenors mobilnät för att ge dig ett mobilabonnemang med 4 GB data samt fria samtal, SMS och MMS. Du tillåts spara upp till 100 GB outnyttjad data och behöver inte känna dig fastlåst i ett långt abonnemang – du slipper helt bindningstiden när du tecknar detta avtal.

Hastigheten med Vimla 6 GB ligger på upp till 10 Mbit/s (3G) respektive upp till 40 Mbit/s (4G).

Fördelar med Vimla:

 • Ingen bindningstid
 • Spara outnyttjad data

TECKNA NU!

4. Mybeat 6 GB

Mybeat använder Telias nät och erbjuder likt ovanstående abonnemang ett avtal med fria samtal, SMS och MMS. Här ges du dock inte möjligheten att spara outnyttjad data, och även om du slipper bindningstid så får du dras med en uppsägningstid på en månad.

Mybeat 6 GB ger dig en hastighet på upp till 10 Mbit/s i 3G-nätet och upp till 40 Mbit/s i 4G-nätet. Operatören har högsta möjliga betyg (5 av 5) på TrustPilot, vilket indikerar att deras kunder är nöjda med deras tjänster.

Fördelar med Mybeat:

 • Fria samtal, SMS och MMS
 • Upp till 10 Mbit/s i 3G-nätet och upp till 40 Mbit/s i 4G-nätet
 • Högt betyg på TrustPilot

TECKNA NU!

5. Comviq 5 GB

Comviq är en etablerad mobiloperatör som använder flera olika mobilnät: Tele2:s, Telias och Telenors). Med Comviq 5 GB får du fria samtal, SMS och MMS, och du slipper binda dig.

Här får du hålla i hatten, för detta abonnemang ger dig hastigheter på upp till hela 25 Mbit/s i 3G-nätet och upp till 50 Mbit/s i 4G-nätet. Du tillåts dock inte spara din outnyttjade data, så om detta är viktigt för dig bör du välja ett annat alternativ.

Fördelar med Comviq:

 • Högst hastighet i såväl 3G- som 4G-nätet av de fem alternativen i denna lista
 • Ingen bindningstid

TECKNA NU!

5/5 (1)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2020 | Listor.se

Share via
Copy link
Powered by Social Snap