Listor.se

Sveriges största listsajt

Bästa apparna för senaste nytt

Att vara uppdaterad och hänga med i vad som händer är så klart viktigt, framför allt numera när allting händer och sker i rekordfart. Av just den anledningen kommer här i samarbete med ICS Digital några tips på olika appar som gör att man alltid håller sig uppdaterad oavsett var man än befinner sig.

Vilken nyhetsapp använder du?

 

6. Samlar alla tidningar i en app

Bästa nyhetsapparna

Vill man ha snabba nyheter är förstås de stora tidningarnas appar, som till exempel Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter mycket bra alternativ. Dock finns det en app som är snäppet vassare eftersom den samlar nyheter från alla tidningar i en app, nämligen Omni. Fördelen med Omni är inte bara att man får nyheter från många olika källor utan även att nyheterna alltid är korta och kärnfulla.


5. Senaste lokala nyheterna

Är man i huvudsak intresserad av vad som händer på den ort man bor har de flesta lokaltidningar också egna appar. Vassast är nog Nya Wermlands Tidning som har en särskild app för varje lokalsida och det i bland annat Arvika och Dalsland.


4. Senaste affärsnyheterna

För den som är intresserad av ekonomi, näringsliv och börsen eller som kanske rentav är en daytrader själv är det såklart viktigt att ha koll på allting som händer inom denna sektor. Ett bra tips kan då vara att ladda ner Dagens Industris app där man får alla de senaste nyheterna från Sveriges vassaste ekonomiredaktion. Vill man ha det senaste inom business inte bara i Sverige utan även i övriga världen kan Bloombergs app rekommenderas. Förutom nyhetsuppdateringar kan Bloombergs app även skräddarsys helt utifrån egna önskemål.

3. Få alla de senaste målen direkt

Följer man sport vill man förstås veta exakt vad som händer, när något lag gör mål eller om det händer något i loppet. Några bra appar med alla de senaste sportnyheterna är apparna från Eurosport, Sportbladet eller SVT. Vill man däremot ha en app som fokuserar helt och hållet på målservice och andra uppdateringar i realtid är ett bra tips Flashscore eller spel- och bettingbolagens appar, exempelvis Mr. Green, som alltid har snabb målservice.


2. Det senaste inom kändisvärlden

Gillar man kändisar och vill veta hur det går för Kim Kardashian eller prinsessan Madeleine finns det förstås flera appar som uteslutande fokuserar på kändisvärlden. För den som i huvudsak är intresserad av svenska kändiseliten täcker Hänt Extras app det mesta. Vill man däremot veta allt om vad som händer i Hollywood kan den amerikanska kändissajtens TMZ:s app starkt rekommenderas.

1. Lika bra nu som för 40 år sedan

Bästa nyhetsapparna

Sist, men inte minst, får vi förstås inte glömma bort en gammal trotjänare, nämligen Text-TV och som givetvis också finns i appform. Fast text-TV har inte mindre än 40 år på nacken så kan man vara säker på att få senaste nytt inom såväl nyheter och ekonomi som sport och kultur och dessutom i ett klassiskt och okomplicerat format. Detta innebär också att alla sportälskare nu också kan få den klassiska sidan 377 direkt i mobilen.

5/5 (1)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap