Listor.se

Sveriges största listsajt

6 tips på personliga presenter

Om det är något som utmärker en riktigt bra present så är det att den är personlig. Ibland kan det dock vara nog så svårt att hitta inspiration när man är på jakt efter den perfekta gåvan.

Här har vi därför i samarbete med en av våra partners listat 6 tips på personliga presenter som garanterat gör succé oavsett högtidsdag!

T-shirt med personligt tryck

Att ge bort en t-shirt med ett unikt och personligt tryck är en klassiker när det kommer till individanpassade presenter. Tryck upp en tischa med en rolig bild på gåvomottagaren, eller varför inte ett citat med det där uttrycket som personen alltid använder?

Personlig canvastavla

En personlig canvastavla är en perfekt present till den där vännen som bara har trista IKEA-motiv på väggarna. På BestCanvas.se kan du enkelt designa egna högkvalitativa canvastavlor med fotomotiv. Motivet väljer du helt själv, vare sig det handlar om den där oförglömliga festbilden, ett älskat husdjur eller vad som helst som gåvomottagaren tros uppskatta.

3D-figur

Vill du verkligen att din present skall sticka ut är en 3D-miniatyr av gåvomottagaren ett givet val! Nackdelen är att du inte kan ge bort gåvan på plats då den person som skall avbildas måste genomgå en 3D-skanning hos leverantören. Men det betyder inte att det inte är en sjukt häftig present! Läs mer om hur du går till väga för att beställa en personlig 3D-figur på 3dfigurer.se.

Scrapbook

Scrapbooking är en engelsk term som används när man i stället för att bara sätta in foton i album även klipper, klistrar och dekorerar med andra saker såsom biljetter, klistermärken, dikter osv. Ett personligt fotoalbum uppskattas dessutom inte bara av mottagaren, utan även av plånboken!

Spellista på Spotify

Apropå budgetpresenter. Att göra en gedigen, genomtänkt och personlig spellista på Spotify kostar ingenting. So what? Det kan bli en succé ändå! Perfekt som t.ex. födelsedagspresent då man som en bonus kan lyssna på presenten under festen!

Personligt pussel

Ett pussel låter kanske som en trist present som riskerar att bli ståendes i något obskyrt förråd och samla damm. Minimera den risken genom att köpa en personligt pussel där du själv väljer motiv. Liksom, vem kan motstå tanken att lägga ett tusenbitarspussel föreställande sitt eget fejs?

5/5 (1)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap