Listor.se

Sveriges största listsajt

6 riktigt populära sexleksaker till henne

Utbudet av nya och spännande sexleksaker för henne är stort och det finns många olika produkter att välja mellan. Det kan vara lite av en djungel att hitta rätt sexleksak och det är lite av en smaksak vilken leksak som man uppskattar. Vi är ju alla olika och gillar därför olika typer av stimulans, intensitet och beröring.

Här tipsar vi om 6 riktigt populära kategorier av sexleksaker till henne, som alla har varit storsäljare den senaste tiden. Du hittar både klassiska vibratorer och nya spännande appstyrda vuxenprodukter. Listan är framtagen i samarbete med Erotikguiden som tipsar om vuxenprodukter till både honom, henne och par.

Satifyer Pro lufttrycksvibrator

Lufttrycksvibratorn Satisfyer Pro, och dess uppföljare, har vunnit många tester som gäller både funktion och design. Den här vibratorn använder sig av lufttrycksvågor för att stimulera klitoris. Ingen fysisk beröring behövs, vilket innebär att man kan hålla på längre och det kan i sin tur leda till kraftfullare orgasmer.

Satisfyer vibratorn har fått bäst i test i bl.a. Expressens test av sexleksaker och blivit omnämnd i tidningar som Glamour och Elle.

Rabbitvibrator med kittlande kaninöron

Ytterligare en populär vibrator är rabbitvibratorn, till skillnad från en vanlig dildo så stimulerar rabbitvibratorn även klitoris med de små kaninöronen som är fästa på staven. Därav namnet rabbit.

En rabbitvibrator ger därför stimulans på två olika sätt vilket har gjort att denna har blivit en favorit och återfinns i många sängbord.

Fingervibrator – det diskreta alternativet

En väldigt minimalistisk och diskret vibrator är fingervibratorn. Den fästs helt enkelt på fingret och med vibrationerna kan man stimulera klitoris. Detta är en leksak man både kan experimentera med själv eller tillsammans med en partner för lite extra stimulering.

Sexkalender med erotiska överraskningar

Med en sexkalender får man spännande överraskningar bakom varje lucka. Ett roligare alternativ till chokladkalender som egentligen är för par, men då många produkter främst är för kvinnor, så hamnar kalendern även i den här listan. Inuti en sexkalender finns produkter som vibratorer, kittlare, massageoljor, sensuella underkläder, dildos och andra sexleksaker och tillbehör.

Appstyrda sexleksaker

En ny trend är de appstyrda sexleksakerna där produkten kan styras via en app. På så sätt kan din partner ta över kontrollen, och hen behöver inte ens vara hemma för att göra det.

Med en appstyrd sexleksak kan man ställa in olika vibrationslägen och mönster som t.ex. en lufttrycksvibrator eller klitorisvibrator ska ha. Det finns även roliga funktioner där man kan koppla leksaken till en Spotify spellista där vibrationerna anpassas efter musiken. 

Vibrerande ägg

Ett vibrerande ägg stoppas in och kan därefter styras trådlöst via en fjärrkontroll. Utöver att det vibrerande ägget är en sexleksak så är det även ett sexhjälpmedel då det hjälper till att stärka musklerna i bäckenbotten. Detta är bra av många anledningar, exempelvis brukar det hjälpa till att kunna få kraftfullare orgasmer.

5/5 (1)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap