Listor.se

Sveriges största listsajt

6 massageprodukter för hemmet

Idag är det vanligt att vi utsätter oss för mycket stress. Vi vet nog alla om att det ofta leder till stelhet och mycket kroppsliga spänningar. Om du inte redan har gjort det, tycker du inte att det är hög tid att införskaffa ett massageverktyg? Din kropp såväl som ditt sinne förtjänar att få slappna av och må bra.

Här har vi i samarbete med en av våra partners listat 6 massageprodukter som du kommer önska att du hade hemma när du är i behov av att varva ner!

6. Foam Roller

Användningen av en foam roller är jämförelsebart med en kavel. Det är ett bra verktyg om du vill träna din balans. Dessutom sägs foam rollers motverka träningsvärk och behandlar alla delar av kroppen.

5. Fotmassage-roller

Fotmassage hjälper dem som har ömma fötter. En fotmassage roller kan ta bort smärta snabbt och effektivt. En del fotmassage-rollers har ytterligare funktioner. Du kan till exempel ställa in hur djup du vill att massagen ska vara. Mestadels har de visat sig vara väldigt uppskattade.

4. Massagestol

Massagestolar kan vara riktigt avkopplande. Ofta är de dock inte så billiga. Å andra sidan kan det finnas många effekter för att anpassa din massage om du köper en dyrare massagestol, så det kanske ändå är värt att skaffa en i det långa loppet. Fitnessfrank.com jämför några av de bästa och mest prisvärda massagestolarna på marknaden. 

3. Spikmatta

Spikmattan brukar användas i syften som avslappning och meditation. Vissa sover enklare med hjälp av en spikmatta. Dock kan det ta ett tag innan du vänjer dig och tycker det börjar kännas skönt då spikarna till en början kan kännas rätt obekväma.

2. Scalp Massager

Det sägs att vi nästan har flest spänningar i huvudet där våra nervändar sitter. Därför blir kritiken många gånger mycket positiv när någon provar en scalp massager.

1. Massagepistol

Massagepistoler har blivit mycket populära på senare tid. De har förmågan att dämpa smärta och mildra träningsverk  som kan uppstå när du tränar. Vibrationerna i massagepistoler är ganska kraftiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap