Listor.se

Sveriges största listsajt

5 sommarutflykter som alltid går hem

När det är sommar står solen högt och det ger oss en stor portion med energi inte bara de minsta i familjen, utan även de vuxna tycker om att hitta på roliga saker. Och vad är bättre än en packade matsäck med härliga smoothies, läckra mackor och gott kaffe som man tar under armen när man beger sig ut på äventyr sådär en sommarmorgon?

Här har vi i samarbete med en av våra partners samlat de fem bästa tipsen för att få till en riktigt lyckad utflykt som inte bara blir rolig, utan kanske även ett minne för livet.

5. Picknick

Sommarutflykter som alltid går hem

Vad är bättre än en härlig picknick. Faktiskt kommer man ganska långt bara genom att gå ut i trädgården med en filt, lite saft och bullar och sedan bara njuta. Men se till att vara utvilad, har du svårt att sova ut kanske du ska kolla på www.cbdcibdol.se. Det kan nämligen gå rätt vilt till även om man bara är i trädgården där hemma.

4. Stranden

Vad är bättre än den svenska sommaren när man ligger och njuter i solen på stranden. Samspelet mellan den friska vinden och att temperaturen inte stiger upp till de hisnande graderna som i Sydeuropa är något de flesta svenskar älskar. Långgrunda stränder där barnen kan leka kan knappast inte blir bättre.

3. Vandringsled

Ta fram en karta leta upp närmaste strövområde med vandringsleder. Packa matsäcken och ge er iväg. En vandring i passande avstånd kan vara en rolig upplevelse för hela familjen. Varför inte packa ner en engångsgrill och avsluta äventyret med att grilla tillsammans. Det är givetvis viktigt att man undersöker om det är tillåtet att grilla på den plats man befinner sig på innan man startar grillen.

2. Skidställen

Ett skidställe mitt i sommaren? Ja du läste rätt. Skidställena är faktiskt inte stängd på sommaren. Under alla snö finns ofta stora nätverkar av cykelleder där en mountainbike eller en vanlig cykel kan göra en alldeles snöfri skidanläggning till världens äventyr. Plus för att det också är en aktivitet som ger lite träning för musklerna.

1. Vattenland

De svenska vattenlanden ligger runt om i vårt avlånga land och med en snabb sökning hittar du enkelt fram till det du söker. Ett vattenland erbjuder inte bara äventyrsbad i toppklass, det finns ofta både restauranger och caféer för den som blir hungrig under dagen eller bara är sugen på en god kopp kaffe mellan varven. Förhoppningsvis har du nu fått lite koll på vad du kan hitta på en skön sommardag. En aktivitet är också flexibel det vill säga att aktiviteterna kan kombineras. Cykla exempelvis till stranden eller grilla på picknicken.

5/5 (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap