Listor.se

Sveriges största listsajt

5 sätt att tjäna pengar som solospelare på GTA online

Bild: Rockstar Games

Det finns väldigt många sätt att tjäna lätta pengar på GTA online, massa innehåll har lagts till över åren som har bidragit till detta. Shark cards kan vara en genväg om du har lyxen med att ha en disponibel inkomst för att göra detta, men med alla möjligheter spelet har så är det onödigt att göra av med dina pengar.

GTA online är mycket bättre när man spelar med vänner (som varje spel är). När det gäller om att tjäna pengar, så finns det fler sätt att göra det med fler personer, men det är på inget sätt omöjligt att tjäna väldigt mycket pengar om du planerar att köra på ensam i Los Santos.

Även om du precis börjat, så kan metoderna nedan hjälpa dig uppåt från rank 1, och om du följer planeringen i ordning, kan du skapa en slinga som du kan tjäna mycket pengar från både passivt och aktivt.

Här har vi i samarbete med en av våra partners listat 5 sätt att tjäna pengar som solospelare på GTA online.

5. Kontaktjobbspellistor

Speciellt bra för spelare som är nya till spelet eller folk som precis köpt ett GTA konto, majoriteten av kontaktjobb och uppdrag är upplåsta vid en väldigt låg rank (de flesta från rank 1), och kräver inte stora investeringar i några företag eller fastigheter som ofta kostar dit flera hundra tusen eller miljoner dollar.

Det är mycket beräkningar som pågår bakom kulisserna, men för att göra en lång historia kort, betalningen för uppdrag är baserade på ett tidsskalesystem, vilket betyder att ju längre tid det tar desto högre betalning får du (oftast finns det ett tak på en viss summa efter 15 minuter). Din valda svårighetsgrad har också betydelse för bonuskontanter och RP, men detta beror också på hur bra ditt självförtroende är.

För att maximera din tid, skapa en jobbspellista med lätta uppdrag (eller de du tycker om mest).  Detta sparar dig tid när du går in och ut i lobbys eftersom du bara kan välja spela om alternativet när du klarat det senaste uppdraget för att hoppa direkt tillbaka till början på din lista. För att lära dig hur man gör en spellista, se denna video.

Geralds uppdrag är oftast ganska lätta, ”death metal” (upplåst vid rank 6) båda är korta, inte så utmanande och nära Geralds lägenhet. Andra relativt lätta uppdrag är dom flesta av Simeons eftersom de oftast innehåller att hämta fordon istället för att kämpa mot fiender; med ”Rockford Roll”, ”Where credit´s due” och ”Blow Up” som är några av de minst svåra. 

När du nått rank 40, får du tillgång till The Los Santos Connection från Martin Madrazo vilket är ett av de bäst betalda uppdragen och du kan tjäna 8000 dollar extra från in-uppdrag pengaröverlämningar. Att göra dessa själv är en svår utmaning, så investera i en Armored Kuruma eller Buzzard först.

4. Chefskontor

När du samlat ihop en skaplig summa pengar från kontaktjobb, är det en bra idé att investera dem i några bättre vapen när du låser upp dem. Du behöver inte varje vapen Ammu-nation har att erbjuda, men en Micro SMG låter dig skjuta ut från fordon, och vilken som helst av assuaslt rifles kommer att göra dig gott, carbine rifle är ett bra val.

När du är redo, skaffa dig en Armored Kuruma för att göra dig nästintill ostoppbar mot NPC:s, sen kan du se fram emot att lägga 1 000 000 $ för ett chefskontor.

Det är mycket pengar, men att ha tillgång till ett betyder att du har chans att köpa fordon och kontraband för special och fordonslager uppdrag (detta kräver dock mer monetära investeringar) och du kan bli VIP/VD, låsa upp de jobb som är förknippade med de titlarna.

Även som en ensam spelare, så kan du välja på fyra olika sorts arbeten som en VIP: Återvinning av tillgångar, fientligt övertagande, headhunter och Sightseer. Headhunter och Sightseer är de enklaste av de olika, och om du har en helikopter kan de klaras av relativt fort.

Det finns inte många uppgraderingar som rekommenderas, men genom att lägga till i ett bostadsområde kan du ställa in kontoret som en spanplats som kan vara mycket praktiskt.

3. Frakt och fordonslager

När du skaffat ett nytt snyggt kontor, det mest naturliga nästa steg är att lägga dina pengar på antigen ett fraktlager eller fordonslager.

Om du inte har så mycket pengar är fraktlager ett mycket billigare alternativ att starta med, den billigaste fraktlagern börjar på 250 000$. Om du har möjlighet att spendera mer pengar är fordonslager ett bättre alternativ då deras ekonomiska kapacitet är mer omfattande, men det billigaste fordonslagret kostar 1 500 000$,

Satsa på ett litet fraktlager eftersom det är nedkylning när man köper saker, och det rekommenderas att endast köpa och sälja när andra jobb inte är tillgängliga på grund av sina egna nedkylningstimrar. Du behöver inte köpa ett lager som är större än litet, eftersom det är den mest ekonomiskt lönsamma storleken gentemot investeringen.

Frakt har bra betalning för en liten startkostnad, och passar in bra i din solocykel. 

2. Nattklubb 

Mellan att slutföra kontaktjobb och speciella fraktuppdrag, borde du använda pengar du tjänat från dessa till dina nästa köp, i detta fall en nattklubb.

Som vanligt, satsa på den billigaste på Elysian Island och kostar 1 080 000$, vilket är lite ur vägen men det är inte så mycket av ett problem. Du behöver inte oroa dig för några anpassningsalternativ annat än förvaringsutrymme för framtida produkter, men det behövs inte från början heller.

Nattklubben kräver dock lite underhåll i form av reklamkampanjer för att hålla den populär (tillåter dig att få maximal passiv inkomst från klubben), men de riktiga pengarna finns i försäljning av olagligt gods.

För att producera gods, behöver du ett existerande företag från the biker clubhouse, men om du har ett fraktlager får du producera last och transporter. Med bara en våning för förvaring, kan du max göra 10 lådor vilket tar nästan 2 och en halv timme att producera, men du kan sitta vid klubbens säkerhetskameror och gå AFK om du vill.

Om man bara ser på nattklubben är det inte den mest sevärda eller spännande fastigheten, men genom att sätta den i detta system får du en till passiv inkomst.

1. Terrorbyte

Sista biten i pusslet i detta solospelarpussel är terrorbyte. Men för att du ska har råd med det behöver du en nattklubb för att få tillgång till det (men du kommer ha en om du följt våra steg) och uppgraderingen för drönarstationen gör att du kan göra resterande jobb. Med allt detta i tanke är det de sista du ska tänka på som solospelare.

När du har en nattklubb, kan du börja tänka på att köpa Terrorbyte, vilket vi denna punkt inte är en absurd summa pengar (1 375 000$), men när du har köpt nattklubben kan du förmodligen inte direkt köra igång med Terrorbyte. I alla fall när du väl har den, bli en VIP och du kan starta två av Paige:s klientjobb (de andra jobben kräver minst 2 spelare).

Betalningen för alla tillgängliga jobb är runt 30 tusen $, men som de flesta GTA saker, dessa uppdrag har en timer som gör att du inte kan göra samma jobb igen och igen. När du har drönarstationen betyder det att du har dubbelt så många jobb att gå igenom, när du klarat av klientjobb #4, den du klarat av först ska startas om.

Om nedkylningen fortfarande har tid kvar på den, kan du gå ut på ett fraktlageruppdrag, eller marknadsför eller sälja produkter från din nattklubb, eller slutföra lite VIP arbete.

Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap