Listor.se

Sveriges största listsajt

5 saker som förgyller vintern

Snart är vintern här! Trots att de kyligare temperaturerna gör att många skulle vilja gå i ide, bjuder den kommande årstiden också på flera mysiga aktiviteter.

I samarbete med engelbert strauss har vi här listat 5 saker som förgyller vardagen när snön och minusgraderna har krupit in över stock och sten – se bara till att ha ordentliga kläder på dig.

 

Vikten av vinterkläder

Oavsett vad man tycker om att göra när snön har fallit är det otroligt viktigt att ha rätt kläder. Det här gäller vare sig man är ute i fritids- eller arbetssyfte. Vinterkläder kan ofta vara ganska svåra att röra sig i, men på senare år har det kommit ny teknik som gör att kläderna både blir smidigare och tunnare, samtidigt som de håller värmen. Det här gäller såväl arbets- som fritidskläder och engelbert strauss har tagit fram ett vintersortiment som passar alla former av aktiviteter och yrken. De har utvecklat en egen isolering som både håller och släpper ut värme och man kan hitta kläder till män, kvinnor och barn. I deras sortiment med vinteranpassade arbetskläder hittar man också skyddskläder som yrkesskor och arbetsskor med stålhätta för alla de som har yrken som kräver extra säkerhet.

Familjeföretaget engelbert strauss

Det här marknadsledande företaget har försett stora delar av världen med bekväma arbets- och fritidskläder i fyra generationer. Familjeföretaget specialiserar sig på att ta fram kläder och arbetsskor som är bekväma, funktionella, prisvärda och snygga. Med ett stort fokus på hållbarhet ser de inte bara till att tillverka kvalitativa produkter, utan de ser även till att tillverkningen sker på ett hållbart och effektivt sätt. Vad som började som ett litet företag har nu vuxit till en omfattande koncern och med tio dotterbolag är framtidssagan ännu inte slut.

 

5. Bygg en snölykta

Snöbollskrig och snögubbar i alla ära, men något som de flesta tycker om är att bygga en snölykta. Snölyktorna kan hittas överallt i hela Sverige, både i norr och i söder, och de ger ett mysigt sken utanför huset när skymningen faller.

4. Hoppa på frusna vattenpölar

Vem minns inte ljudet från den knastrande isen när man klev på en frusen vattenpöl. Oavsett ålder är man aldrig för gammal för att småhoppa på frusna vattenpölar, och vi är många som kommer att göra det i vinter.

3. Åka pulka

Kan man bli för gammal för att åka pulka? Svaret är troligtvis ja, men man gör det ändå. Det är lika roligt som vuxen som det var när man var barn, och det är lika tråkigt att gå upp för backen igen.

2. Gå en lång vinterpromenad

Det är få saker som slår en promenad i ett vackert vinterlandskap, vare sig man bor på landet eller i staden. Tar man en vinterpromenad på kvällen i december är mysfaktorn ännu större, då det i flera hus lyser adventsljus och stjärnor.

1. Ta en vinterpicknick

Att ta med sig en termos med varm dryck och en påse kanelbullar (eller lussebullar) och ge sig ut i en vinterklädd skog eller till en frusen sjö kan göra underverk för både kropp och själ. Det här är även en perfekt aktivitet att göra med hela familjen.

 

4.33/5 (3)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1.1K Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos
https://spelafrank.se/basta-spelautomater
Casinobonusar


Share via
Copy link
Powered by Social Snap