Listor.se

Sveriges största listsajt

5 riktigt exklusiva adventskalendrar

En adventskalender för vuxna innehåller oftast lite billigare produkter, varuprover eller smakprover. Men det finns även riktigt påkostade adventskalendrar med premiumprodukter från lyxmärken, kalendrar med svåråtkomliga whiskysorter och med dyrbara ädelstenar.

Innehållet i adventskalendrar varierar lite från år till år om det gäller en återkommande kalender. Oftast är innehållet en kombination av populära bästsäljande produkter från det egna sortimentet, nyheter som har getts ut under året eller produkter med jultema som passar extra bra i just en julkalender.

Här har vi tillsammans med Adventskalenderguiden letat reda på 5 riktigt exklusiva adventskalendrar att ge bort eller unna sig själv (om de ens finns att köpa).

5. Whiskykalender med riktigt ovanliga sorter

Som namnet antyder på kalendern – Very Old & Rare – innehåller den här adventskalendern 24 småflaskor med från eftertraktade whiskysorter och smakprover från numera nedstängda destillerier. De är därför nästan är omöjliga att få tag på. Whiskyn kommer från märken som Balvenie, Macalla och Clynelish.

Adventskalendern är i form av en trälåda som i sin tur levereras i en handtillverkad läderväska. 

Prislappen ligger på runt 120 000 kr om den finns i lager (upplagan är kraftigt begränsad). Finns att köpa hos Hard To Find Whisky.

4. Giorgio Armani – Premium skönhetskalender

Lyxmärket Giorgio Armani har tagit fram en adventskalender med 24 utvalda produkter från sitt sortiment av skönhetsprodukter och dofter. Adventskalendern kommer i en snygg röd- och guldfärgad kalender med numrerade boxar.

Bakom varje lucka finns småflaskor eller fullsize-flaskor inom skönhet, smink och hudvård. Armanis adventskalender går att få tag på för runt 3 000 kr.

3. Erotisk adventskalender med premiummärken

En spännande nyhet bland alla adventskalendrar för vuxna är de erotiska adventskalendrarna. Genom att köpa en erotisk vuxenkalender får man ett flertal vuxenprodukter som vibratorer, parleksaker, sensuella underkläder, massageolja, handbojor och liknande produkter.

De lite mer exklusiva adventskalendarna inom erotik innehåller sexleksaker från premiummärken som Womanizer, Satisfyer och We-vibe. Den mest populära produkten i dessa kalendrar brukar vara lufttrycksvibratorn för henne, men det finns även många produkter för män och par.

Innehållet i de erotiska kalendrarna brukar variera lite år från år, så även om du redan har köpt en kalender så finns det spännande nyheter att utforska i årets julkalender.

Priset för en adventskalender med vuxenleksaker ligger på runt 2 000 kr.

2. Tiffany & Co – Kalender med guld och diamanter

För dig som verkligen vill ha en exklusiv adventskalender finns Tiffany & Co’s adventskalender (lyxmärke som ägs av Louis Vuitton) med 24 små gåvor som alla är värda mellan 1 000 kr upp till 150 000 kr (!). 

Det är långt ifrån något krimskrams i denna smyckeskalender utan bakom luckorna finns bland annat berlock i 18 karats roséguld med diamanter, berlocker med den klassiska Tiffany Keys-nyckeln och smycken med både guld, silver och ädelstenar.

Som du säkert har gissat är även prislappen tilltagen – kalendern kostar över 1 miljoner kronor (i den mån den går att få tag på).

1. Acqua di Parma – snyggt designad parfymkalender

Italienska lyxmärket Acqua di Parma har tagit fram en snygg boxkalender med 24 skönhetsprodukt från det egna märket. När den boxformade adventskalendern öppnas upp formas den till ett italienskt hem och bakom varje lucka finns produkter som hudkräm, småflaskor med parfym, schampo, tvålar och mascara.

Bland dofterna finns det både bästsäljare från egna sortimentet, som Signature Camelia och Colonia Fragrance, såväl som årets nyheter.

Prislappen för denna lyxiga parfymkalender ligger på runt 3 000 – 4 000 kr.

4/5 (1)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap