Listor.se

Sveriges största listsajt

5 nya spel vi spelar i höst

Sommaren är äntligen över och det är åter fritt fram att dra ner persiennerna och ägna sig åt mysiga inomhusaktiviteter utan att behöva få dåligt samvete.

Vissa laddar ner och drunknar i appar. Andra kollar in nya casino-sajter på jakt efter de bästa erbjudandena och bonusarna. I denna lista har vi dock, i samarbete med en av våra partners, valt att titta närmare på ett annat vanebildande skärmnöje i form av fem helt nya tv- och datorspel vi längtar efter att få spela i höst!

Metro Exodus

Det här är nog årets mest efterlängtade spel. Metro Exodus är det tredje spelet i Metro-serien som är baserad på böckerna med samma namn. I det här spelet ska de överlevande ta sig från postapokalyptiska Moskva för att leta efter en ny fristad. Det finns däremot ännu farligare gäng och muterade monster som ligger på lur. Spelet är perfekt för de mörkare kvällarna och bjuder på både action och skräck. 

Det är tillgängligt för PC, Xbox One och PS4. 

Super Mario Maker 2

Det går inte att tröttna på Super Marios värld. Super Mario Bros från 1985 är ett av de mest klassiska tv-spelen och det håller fortfarande hög standard. I det här nya spelet kommer du att kunna bygga egna banor med både klassiska element och hinder samt flera nyheter. Om du är extra stolt över en bana du har byggt kan du ladda upp den online så att andra spelare kan testa den. 

Spelet finns endast tillgängligt på Nintendo Switch. 

Tetris 99

På tal om klassiska spel, ni har väl inte missat att Tetris släpptes på nytt till Nintendo Switch i februari. Men det är långt ifrån en remake. Det här spelet är Tetris i en Battle Royale-version. Du spelar tillsammans med 98 andra spelare och ju bättre du är, desto svårare blir det för dina motståndare. Spelet har fått extremt höga betyg av olika spelkritiker och Game Informer och IGN gav det båda 8.5 av 10. 

Resident Evil 2

Alla som spelade Resident Evil-spelen när det begav sig i början av 2000-talet kommer att älska det nya Resident Evil 2. Det är en uppfräschad version av spelet från 1998 och både handlingen och spelmotorn håller hög standard. Spelarna väljer mellan att spela karaktärerna Claire och Leon och målet är, såklart, att fly från alla zombies som har invaderat Raccoon City. Spelet har kallats det läskigaste på flera år.

Spelet finns tillgängligt för PC, PS4 och Xbox One. 

Kingdom Heats III

Spelet som skulle ha kommit till jul 2018 släpptes i början av 2019 istället. Kingdom Heart III är tillbaka med alla favoritfigurer från Disney och Pixar. Det är den tredje och sista delen i Dark Seeker-sagan och huvudkaraktären Soro ska tillsammans med bland annat Kalle Anka försöka stoppa den elake Xehanorts från att starta ett nytt krig. 

Spelet finns tillgängligt för PS4 och Xbox One. 

Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap