Listor.se

Sveriges största listsajt

4 härliga sätt att hitta kärleken på

När våren vaknar och allt börjar spira, träden knoppar och marken blir grön. Då kan det kännas som att även vi kommer ur vårt ide. Det börjar spritta lite i kroppen tillsammans med solstrålarna och mer hud börjar man visa fram för att börja få lite färg på de bleka lemmarna. Är man singel så börjar suget efter mänsklig närhet att pocka på lite extra och man längtar efter umgänge med någon man tänder lite extra på. Kanske lite mys på en filt i parken, eller hångel efter ett dopp på solvarma klippor. 

Dejting sex är något som lockar som singel och hur man än väljer att gå tillväga så vet man att lite kel under sommarhalvåret faktiskt kan leda till en mindre ensam vinter också. Här kommer några förslag på hur du träffar en eventuell partner.

Dejtingapp

Beroende på vad du är ute efter så kan dejtingappar vara ett bra sätt att hitta någon att umgås med, oavsett om det är för en kväll eller om det är för något mer. Dejtingappar är som gjorda för den snabba kontakten och kan vara lite knepig om man är ute efter den stora kärleken. 

Dejtingsajt

Under flera år nu så har dejting på nätet varit något givet i en singels liv. Det positiva med en dejtingsida som t.ex. IX dating är att man kan visa upp flera av sina personliga sidor men en beskrivande text om sig själv och flera bilder. Det är också vanligare att man lägger lite mer tid på att chatta innan man träffas IRL.

Trívs man inte med att synas på nätet eller att man lämnar ut sig själv på en sajt så finns det såklart sätt att göra det på “old school”. Fördelen där är att man på en gång kan känna av om personkemin stämmer utöver den fysiska attraktionen. Ofta funkar det bra om man då är i sällskap med en eller flera vänner då det kommer mer naturligt. 

Uteservering, parkhänget och utomhusbadet

Om man bor i en stad så vet man att när vädret tillåter så börjar uteserveringarna att fyllas. Så gäller även alla span. Här är det dags att börja öva på flirtandet. Börja med leenden och blickar, gå sedan över till att komma fram och växla några ord om du känner att dina flirtförsök ger resultat av blickar och leenden tillbaka.

Utomhusbadet är lite mer vågat då det gäller att känna sig lite extra självsäker eftersom man redan är halvnaken. Här är det kanske lite extra enkelt för att smyga undan för lite kel i buskarna eller hångel i vattnet, om man vill.

Vänners vänner

Är ni flera singlar i umgängeskretsen? Skapa en situation där ni ska hänga hela gänget men där alla måste ta med sig en singelkompis (som de själva inte är intresserade av). På så sätt kan man lära känna fler personer och en gnista skulle kunna tändas.

Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap