Listor.se

Sveriges största listsajt

3 tips på hur du kan finansiera din personliga vård

Att kunna ta hand om sin kropp på rätt sätt är grundläggande för att må bra. Men det handlar förstås inte bara om fysiskt välbefinnande. En bra personlig vård påverkar också självkänslan och hur man ser på sig själv i förhållande till sin omgivning.

Hälsa och vård hör tätt ihop men ibland kan det vara svårt att avsätta tid och pengar till att ta hand om sig själv. Dyra skönhetsprodukter och spabehandlingar gör att många ger avkast på sin personliga vård eftersom budgeten inte riktigt räcker till.

Det behöver dock inte alls vara så. I samarbete med Lead Supply ger vi här tips på hur du kan finansiera din personliga vård utan att behöva bränna hål i plånboken.

 

3. Ta ett mindre lån


Behöver du en djupgående behandling för att komma till bukt med svårare hudbesvär, tidiga ålderstecken eller ett växande håravfall kan det kosta en del. Du kanske bara behöver en helkroppsmassage ett par gånger i veckan för att motverka värk och stress men har inte råd att betala månadsräkningen för det. Då kan ett mindre lån vara lösningen.

Funderar du på att ta ett lån till personlig vård rekommenderar vi att låna pengar utan UC. Det innebär att du undviker en vanlig kreditupplysning via Upplysningscentralen. Istället skickas din kreditupplysning till ett alternativt kreditupplysningsföretag. På så sätt slipper du samla på dig alltför många upplysningar hos ett och samma företag, vilket i sin tur ökar risken för låneavslag i framtiden.

2. Shoppa på nätet


En vanlig uppfattning hos många är att hud- och kroppsvårdsprodukter som köps på nätet är av sämre kvalitet än de man kan få tag på i en fysisk butik, speciellt när det handlar om dermatologiskt testade produkter. Har man en känslig hud avråds man ofta helt från att beställa produkter som inte går att testa i förväg. Detta kan stämma till viss del, om man inte vet var man ska leta på nätet.

Faktum är att det idag finns en uppsjö av beauty shops samt privata apotek som säljer i princip samma varor och märken i e-shoppen som i de flesta renommerade skönhetsbutiker, fast till ett betydligt billigare pris. Dessutom har en helt ny, alternativ marknad vuxit fram tack vare sajter som marknadsför organiska naturvårdsprodukter som effektivt botar hudbesvär utan att irritera huden. Ett exempel är Australian Bodycare som har ett unikt sortiment av dermatologiskt testade produkter baserade på Tea Tree olja från Australiens urskogar. Produkterna är av lyxig kvalitet, skonsamma mot huden och mycket prisvärda.

1. 
Prenumerera på kuponger och rabattkoder


Drömmer du om att åka på spa eller bara få njuta av en ansiktsbehandling i en lyxig salong någon gång i veckan? Du behöver faktiskt inte knäcka spargrisen för att ha råd. Skriv  istället upp dig till en kupongsite eller börja samla digitala kuponger från ledande skönhetskedjor.

Vill du spara tid och energi kan det vara en bra idé att följa rabattbloggar där man ofta får tips om gratisprov på vårdprodukter från marknadens absolut största märken. Anmäl dig också till skönhetsbutikernas nyhetsbrev. Då blir du först med att få reda på nya spännande rabatter och erbjudanden.

4.5/5 (2)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap