Listor.se

Sveriges största listsajt

3 tips för att hålla ert förhållande vid liv

Ju längre vi är i ett förhållande, desto mer likt en rutin blir det. Vi tröttnar snabbare och saknar den där känslan av fjärilarna i magen orsakat av spänningen som fanns från början.

Det är helt normalt att detta inträffar, speciellt om båda parterna börjar ta varandra för givet. Men de goda nyheterna är att det finns många sätt att hålla kemin och ert förhållande i liv- och då snackar vi inte bara om sex.

Om du letar efter några sätt att hålla ert förhållande i liv, och lägga till mer spänning i vardagen rekommenderar vi i samarbete med en av våra partners följande 3 tips:

3. Håll igång och utveckla ert sexliv!

Många gånger hamnar par i samma tråkiga rutin och måste nästan planera in en kväll i veckan att ha sex på. Men så behöver det inte vara! För många, speciellt kvinnor, börjar sex innan man kommer till sovrummet. Saker som att skicka flörtiga sms eller lämna små lappar för din partner att hitta under dagen är ett bra sätt att låta dem veta att du tänker på dem. Släck lamporna, tänd några ljus, köp blommor och sätt på lite romantisk musik för att göra det mer sensuellt.

Kanske ni redan har sex regelbundet men någon av er har börjat tröttna. Då kan det vara på tiden att testa nya saker. Det kan räcka med en ny ställning, eller att testa det i tv-rummet. Men det kan också vara något helt annat, som att köpa in lite sexiga underkläder män eller någon ny leksak att använda sig av i sovrummet. Kom ihåg att använda kondom om någon av er misstänker en könssjukdom som t.ex. könsherpes eller klamydia.

2. Överraska varandra!

När man först träffar någon kommer en del av spänningen från det okända och det faktum att ingen av er vet vad som kommer att hända. Men ju längre tid man är i en relation, desto mer förutsägbart och tråkigt blir det. Men det finns såklart sätt att undvika att detta händer – genom att fortsätta att överraska varandra! 

Se till så att ni planerar in ting ihop, och går på spontana dejter. Det behöver inte vara något storslaget, utan kan räcka med ett restaurangbesök eller att se den där filmen ni snackat om i så lång tid. Men en överraskning kan också bara vara att den ena parten köper blommor eller choklad till den andra, eller överraskar med en tre-rätters middag efter jobbet.

1. Ansträng er mer med era utseenden!

Tenderar ni att ligga i soffan en fredagskväll med träningsbyxor på? Det är såklart väldigt bekvämt och nyttigt också, men det är viktigt att det finns en balans eftersom det har en enorm inverkan på hur du känner dig och hur din partner ser dig. Försök att ha på dig något annat ibland, kanske bara under helgen. Köp en ny parfym, fixa naglarna eller ta på dig något sexigt. Du kommer att känna dig mer attraktiv, men hur du klär dig och den tid du lägger på dig själv visar också att du försöker imponera på din partner. Oavsett om ni varit ihop i 1 månad eller 10 år är det fortfarande en fin gest, och gör dessutom dig själv mer självsäker!

4/5 (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap