Listor.se

Sveriges största listsajt

14 iskalla glasspinnar att svalka sig med i sommar

Drink och glass i en och samma glasspinne! I samarbete med West Media World ger vi er här 14 iskalla glasspinnar att svalka sig med i sommar.

Inte konstigt att de blivit så populära, med tanke på hur frestande och läckra de ser ut!

14. Lyxig isglass med champagne och färska bär

Champagne

Det är svårt att tänka sig något mer fantastiskt gott än champagne och jordgubbar… Därför överraskade Bakers Royales nästan barnsligt lätta glassrecept bestående av champagne och färska bär stort. Vi kan inte tänka oss att någon annan isglass toppar denna glasskönhets lyxighet. För att förnya den klassiska champagnefrukosten något kan du bjuda på just denna isglass med champagne och jordgubbar. Smaka och njut!

13. Festlig isglass med gummibjörnar och vodka

GumibjornVodka

Vodkadränkta gummibjörnar är ett partytrick som även gör sig väldigt bra som isglass. Både de gamla kära björnarna i gelé och partyshotten får sig en rolig makeover i A Spicy Perspectives färgglada och kreativa recept, som bland annat innehåller just gummibjörnar, vodka och sodavatten. Smaka själv!

12. Somrig glass med rosévin och papaya

RosePapaya

Ingen riktig sommar utan rosévin, eller vad säger du? *Blink, blink och ett leende som når från den ena örsnibben till den andra.* The View from Great Island har tagit fram ett recept på den perfekta sommarglassen: hälften rosévin och hälften färsk papaya. Om inte denna isglass drar fram som en frisk fläkt i gommen, vet vi inte vad som gör det.

11. Syrlig Whiskey Sour-glass med körsbär och äpple

CherryAppleWhiskeySour

Whiskey Sour har blivit något av en drinkklassiker och här får den gamla godingen en uppdatering i form av en isglass med en syrlig touch av körsbär och äpple. Bakers Royale benämner själva sin glasskreation som ”en sommarstylad Whiskey Sour” – och visst är isglasspinnen skönt somrigt! Den knallröda färgen på glassen är riktigt läcker. Kan du inte få nog av körsbär? Ögonfrossa i körsbären i Twin Spin-spelautomaten som du kan hitta på casino.

10. Sofistikerad yoghurtglass med mascarpone, whisky och fikon

WhiskeyYogurtFikon

Den här krämiga, vackra och sofistikerade glassen från The Little Epicurean innehåller en ljuvlig blandning av bland annat yoghurt, mascarpone, whisky och fikon. Det här är den hemmagjorda alkoholglass du ska servera om du vill imponera STORT. Gästerna kommer definitivt att äta med både ögonen och munnen.

9. Förfriskande isglass med Corona

Corona

Öppna en flaska Corona – ett ljust lageröl från Mexico – häll innehållet i glassformar och kläm en skvätt lime över vätskan. Svårare än så här behöver det inte vara att fixa läskande isglass inför grillkvällen. Tack Live Love Pasta för ett lysande tips på glass med alkohol i!

8. Uppfriskande isglass med mojito, citrus och basilika

Mojito

Ingen annan drink är så uppfriskande som en mojito. Det är bland annat myntan som fräschar upp drinken. Men den här mojito-isglassen från Practically Functional har ett annat fräschhets-ess i skjortärmen: läskande citrusfrukter. Citroner, apelsiner, mynta och basilika är receptet på det här lyckade glassreceptet.

7. Tropisk piña colada-glass

PinaColada

Piña colada är ytterligare ett exempel på en väldigt klassisk och god drink som lämpar sig särskilt väl som glass. Här ger den krämiga kokosgrädden tillsammans med den sötsyrliga ananasen en utsökt, tropisk sommarsmak. Det är Shutterbean som har levererat det här läskande receptet på glass – prova det!

6. Glassig irish coffee

Irish-Coffee

Irish coffee hör till en av våra mest älskade drinkar, och inte att undra på det! Kaffet, alkoholen och krämigheten utgör den perfekta kombinationen för dig som inte kan få nog av smarriga kaffedrycker och som vill ha något sött efter maten. Med Feast and Wests recept på irish coffee-glass har den klassiska drinken fått sig ett rejält lyft.

5. Fyllig avokadoglass med tequila och lime

AvokadoLime

Avokadoglass… Det låter faktiskt lite mysko. Kan det verkligen vara gott? Ja, det är helt galet gott. Avokadon gör dessutom glassen riktigt, riktigt krämig medan tequilan och limen fräschar till smaken. Låt dig överraskas av ett udda – men gott – glassrecept från Stresscake! (Tips: Se till att använda mogna avokados.)

4. Citronsyrlig isglass med pale ale

CitronPaleAle

Få saker går väl så bra ihop som en kall öl och en het sommardag…? Med The Beeroness recept på en citronsylig pale ale-isglass kan du ta just den där kalla ölen till en ännu högre nivå och överraska vännerna med en helt episk efterrätt.

3. Glassig French 75 med champagne, gin och ett sting citron

French75

I likhet med den klassiska drinken Tom Collins innehåller French 75 både champagne, gin, citron och socker, och samma sak gäller Reclaiming Provincials moderna twist på drinken: en frisk isglasspinne med sting i. Om du föredrar konjak framför gin kan du byta ut ingredienserna med varandra.

2. Fräsch isglass med vattenmelon och tequila

MelonTequila

Från slurpande av vattenmelon på beachen när du var barn till tequilashottande när du befann dig i dina allra bästa ungdomsår – i den här glasspinnen från Hungry Girl por Vida smälter nostalgiska ögonblick samman till perfekt sommarsvalka. Ge dagen ett frukttema med både det här tequilareceptet och Spinson spelautomaten Reel Rush.

1. Kolaaktig glass med rödvin

KolaRodvin

Tre favoriter – glass, rödvin och fudge – förenas till en ljuvlig dessert i A Beautiful Mess otraditionella tolkning av en glasspinne. De fylliga smakerna kommer definitivt fylla hela gommen. Tycker du smakkombinationen låter god? Prova att slänga ihop din egen alkoholhaltiga glass!

Det här behöver du till dina glasspinnar med alkohol i:

Som med all pinnglass man ska göra själv, kommer du behöva glassformar till dina frestande skapelser. Det finns mängder av glassformar att köpa; allt från ovala till hjärtformade.

Du kommer dessutom behöva investera i glasspinnar att sticka ner i formarna och glassmeten. Såväl glassformar som glasspinnar går att köpa lite varstans.

Om du inte känner för att lägga pengar på glassformar och glasspinnar kan du frysa glassen i plastmuggar/plastglas och återbruka pinnar från de glassar du har ätit tidigare.

I många av glassrecepten har en blender använts, om du inte redan har en sådan kan det vara bra att köpa en. På så sätt har du ett toppenverktyg när du både ska göra glass och drinkar.

5/5 (3)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap