Listor.se

Sveriges största listsajt

10 saker som gör hemmet perfekt

”Borta bra men hemma bäst” stämmer bra mycket bättre om man har de här sakerna hemma!

Ja, det finns mängder av härliga prylar att införskaffa för att göra ditt hem både trevligare och lite roligare – och det behöver inte alltid kosta skjortan.

Här har vi i samarbete med en av våra partners listat 10 saker som gör hemmet perfekt!

10. Hemmabio

Det är många som skulle svara att de vill ha en hemmabiograf om de blev tillfrågade vilket rum de skulle lägga till i huset om de kunde. Och då menar vi inte en tråkig duk och en gammal knölig soffa, utan en riktig liten bio med röda stolar och popcornmaskin! 

9. Bastustuga

Att bada bastu är bra för både den mentala och fysiska hälsan, så vi svenskar borde göra som finnarna och ha en bastu hemma! En bastustuga på tomten står på vår önskelista. Fram med björkriset bara! 

8. Bollhav

Okej, vi vuxna kanske inte bryr oss så mycket om detta, men för barn är ofta ett eget bollhav en stor dröm. Och ja, det finns bollar att köpa och det enda du behöver göra är att lägga dem i en uppblåsbar pool, så vad stoppar dig? 

7. Espressomaskin

En riktigt ordentlig espressomaskin gör att ditt hem känns som ett lyxigt kafé. I längden blir det faktiskt billigare än att köpa kaffe ute var och varannan dag, och det är extra kul om du gillar att testa olika sorters böner. 

6. Drinkvagn

Det är något speciellt med att ha massa snygga flaskor och tillbehör liggandes på en elegant drinkvagn. Ett enkelt sätt att känna sig som en prins. Välj själv om det ska vara med eller utan alkohol, eller varför inte använda den till te och kaffe i stället? Poängen är att det känns inbjudande och lyxigt. 

5. Vattenfallsdusch

En ordentlig vattenfallsdusch får varje morgonrutin att kännas som att du är på spa. Som att stå i ett ösregn, fast på ett underbart sätt!

4. Chokladfontän

Okej, man kanske inte tar fram denna pryl varje dag, men de gångerna den åker fram, då är det fest! Tänk dig en fredagskväll med en chokladfontän, lite tända ljus och en riktigt bra film, mysigare blir det inte. I chokladen kan ni doppa marshmallows eller jordgubbar och andra bär. Helt ljuvligt. 

3. Höj- och sänkbart skrivbord

Fler och fler jobbar hemifrån och då behöver man ha ett bra hemkontor med ordentliga möbler som är ergonomiska. Ett höj- och sänkbart skrivbord är verkligen ett enkelt sätt att ge sig själv lite livskvalitet, då det inte är bra för kroppen att sitta hela dagarna. 

2. Hoppborg

Om ungarna ska få något mer att glädjas över på den här listan så är en hoppborg det självklara alternativet. Det finns mindre varianter av dem som man hittar på nöjesfält och liknande som ni kan köpa hem och ha i trädgården. En bieffekt av detta är att era ungar blir väldigt populära i grannskapet!

1. Jacuzzi

Kanske känns det klyschigt, men ärligt talat, vem vill inte ha en jacuzzi där hemma? Det är väl den ultimata höjden av lyx, att kunna sitta i bubblorna med ett glas champagne och njuta en stjärnklar kväll? Och när vi ändå håller på, varför inte kombinera den med bastustugan från nummer två på listan?

Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap