Listor.se

Sveriges största listsajt

10 populära aluminiumbåtar

Aluminiumbåtar är bra, tåliga allvädersbåtar och det finns många utmärkta alternativ.

Här är 10 olika aluminiumbåtar som vi tycker att du borde ta en extra titt på!

 

10. Crestliner 1750 Fish Hawk

1750 Fish Hawk är en riktigt storsäljare av en enkel anledning- den är väldesignad och dessutom ett riktigt kap! Med bra förvaringsmöjligheter och en stor yta att vistas på när du fiskar erbjuder den allt du behöver för dina fisketurer. Perfekt för familjer!

9. Kingfisher 2025 Flex Tiller XP

Byggd lika stabilt som ett stridsfartyg är 2025 Flex Tiller XP, ett perfekt alternativ när du vill ha en båt som är stark och pålitlig. 250 hästar och extra tjock aluminium gör den till en båt du kan lita på varenda gång.

8. Lowe 1810 Fishing Machine Pro WT

Lowe är ett märke som har vunnit 26 olika priser för att deras kunder är så enormt nöjda, och 1810 Fishing Machine Pro WT är en av deras båtar som båtfolket älskar. Kvalitet och noga uttänkt design gör denna till ett säkert val.

7. Lund 1775 Crossover XS

Lund 1775 Crossover XS är en perfekt båt för hela familjen. Fiska, åk vattenskidor eller bara åk ut för en mysig picknick. Här får alla plats och det finns en grym stereo med två högtalare.

6. Alutec AT610 SSC

Om du är ute efter en stabil arbetsbåt eller en familjebåt som tål en del så är Alutec AT610 SSC, som du kan köpa hos bland annat Kampetorp Marin och Blocket, ett utmärkt alternativ. Den är modern, ser häftigt sportig ut och funkar bra i lite grövre sjö men är ändå bekväm och användbar.

5. Polar Kraft Kodiak 165 SC

Kodiak 165 SC är liten nog att få plats i ett vanligt garage och väger så pass lite att du lätt kan bogsera den bakom en mellanstor personbil. Perfekt om du vill göra det så lätt som möjligt för dig och utan behöva köpa en större bil.

4. Princecraft 195 Xperience

Detta är en lyxig aluminiumbåt där man verkligen har tänk på allt för att göra dina båtturer så bekväma som det bara går. Perfekt för livsnjutare!

3. Ranger VS1882DC

Ranger VS1882DC är rätt för dig som vill ha gott om plats när du fiskar. När du fiskat klart kan du njuta av bekväma säten, bra ljudkvalitet på musiken och kanske några av alla coola uppgraderingar du kan köpa till.

2. Smoker Craft 182 Pro Angler XL

Aluminiumbåtar till alla, ropen de skalla!

182 Pro Angler XL gör verkligen skäl för sitt namn och är extra stor. Den är stor nog för laxfiske men ändå grund nog för att inte ta i botten när det blir lite grundare.

1. Starcraft Fishmaster 210

Starcraft har byggt båtar sedan 1903 och deras expertis märks verkligen när det kommer till Fishmaster 210. Ett stort plus är att den har en bra Bluetooth-stereo så att du kan lyssna på din favoritmusik!

 

5/5 (2)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.seStock images by Depositphotos.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap