Listor.se

Sveriges största listsajt

10 av tidernas fulaste bilmodeller

Vackra bilmodeller finns det gott om. Detsamma gäller dessvärre även motsatsen. I den här listan har vi listat 10 av världens absolut fulaste bilmodeller.

Smaken må vara delad, men de allra flesta kan nog enas i att nedanstående bilar är allt annat än snygga. Så följ med på en resa från svenska lådbilar till japansk retrofuturism – och allt däremellan!

Vilka tycker du är tidernas fulaste bilmodeller?

10. Tata Nano

2008 presenterade den indiska biltillverkaren Tata vad som då var världens billigaste bil. Modellen Nano kostade ca 100 000 rupier (ca 17 000 kr) och var väldigt, väldigt…ful.

9. Pontiac Aztek

Pontiac Aztek är en horribelt ful bilmodell som bland annat utsetts till USA:s sämsta bil genom tiderna. Annars är modellen mest känd från tv-serien ”Breaking Bad”, där huvudpersonen Walter White rattar en ljusbrun variant.

8. Hyundai Atos

Med Atos har sydkoreanska Hyundai nått oförskämt stora framgångar. Med det menar vi att det är oförskämt att denna fula skapelse tillåts rulla fram på våra vägar.

7. Volvo 240

Nu vet vi att vi kommer att få halva motorsverige emot oss. Volvo 240 må vara en kultosande superklassiker som dessutom är ett gediget bygge tillika evighetsmaskin. Men snygg? Kom igen! En bil endast en svensk kan älska.

6. Suzuki XC90

Vad sägs om en kompakt tvåsitsig SUV med avtagbart tak? Ja tack! Sen ser man vad Suzuki menar när de visar en XC90. Fiasko!

5. Nissan Cube

I Japan är Nissan Cube en relativt populär bil. I USA och Europa har dock konsumenterna valt att rata modellen. Inte kan det väl bero på designen?

4. AMC Gremlin

Tidernas fulaste bilmodeller

Den amerikanska biltillverkaren AMC fick på 70-talet till en riktig succé med modellen Gremlin. Detta trots sin rumphuggna design.

3. Fiat Multipla

Fiat Multipla är verkligen en motbjudande syn ute på vägarna. Den lyckas både se omodern och futuristisk ut i en horribel kombination. Avgå alla.

2. Reliant Robin

1973 släppte det gamla brittiska bilmärket Reliant modellen Robin – en fruktansvärt ful, liten skåpbil. Och ja, den hade tre hjul. Britter…

1. Nissan S-Cargo

Det är inte utan anledning som S-Cargo brukar kallas ”den fulaste bil Nissan någonsin producerat”. Kolla på den! Som en glassbil med för högt pannben.

3.67/5 (6)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap