Hitta SMS-lån | Hitta det bästa lånet för just din situation

Listor.se

Sveriges största listsajt

Vilken är din favorithjälte (eller skurk) i Avengers?

Är det något nöjesbranschen inte verkar få nog av är det män och kvinnor med hemliga alter egon som slåss för att upprätthålla rättvisan – eller för att rasera densamma. Här har vi listat våra åtta favoritkaraktärer i Avengers.

Superhjältarna dyker förutom i serietidningarna upp överallt nuförtiden – på tv och bio, i data- och tv-spel och till och med på spelsajter. Listan kan göras lång, och vi är inget undantag – vi älskar superhjältar!

Vilken är din favorithjälte (eller skurk) i Avengers?

 

8. Nick Fury

Som chef för den topphemliga luftburna basen Hellicarrier, samt organisationen S.H.I.E.L.D. som bemannar den, är det Nick Fury som håller i rodret på världens mäktigaste superhjälteskuta. Dessutom är det svårt att inte gilla Samuel L. Jackson med piratlapp.

7. Hawkeye

Bågskytten med attityd har länge varit en favorit bland Avenger-fansen. Hawkeye är en veteran i gänget som spelar efter sina egna regler, och Jeremy Renner gör ett utmärkt jobb i sin rolltolkning.

6. Thor

Nordisk mytologi i Marvels universum? You bet! Åskguden Thor gestaltas av en väldigt hårfager Chris Hemsworth – och visst känns det lite mäktigt som nordbo?

5. Captain America

Chris Evans axlar än en gång rollen som USA:s supersoldat nummer ett, nämligen Captain America. Mitt bland alla gröna radioaktiva jättar, stormrika playboys och mytologiska figurer är det ganska befriande när den schyssta, rättvisa och nästan präktige Steven Rogers visar sig i rutan.

4. Loke

Enda skurken på listan är Thors nemesis och egna adoptivbror Loke som sätter käppar i hjulet för våra hämnare. Tom Hiddelston är dessutom gjuten i rollen som en av de bästa serietidningsskurkarna någonsin.

3. Hulken

Efter många försök hittade man äntligen rätt när Mark Ruffalo tilldelades rollen som Bruce Banner, som när han blir provocerad förvandlas till den mäktiga Hulken. Att det är Lou Ferrigno (original-Hulken i den gamla tv-serien) som gör rösten åt den gröna jätten är en extra skön detalj.

2. Black Widow

Natasha Romanova, aka Black Widow, använder sin gärna sin kvinnliga list, men förlitar sig aldrig på sin sexualitet eller sitt utseende för att få jobbet gjort. Scarlett Johansson lyfter i rollen som den före detta KGB-agenten med de tajtaste trikåerna i hela lagupsättningen.

1. Iron Man

Det är till stor del Robert Downey Jr’s förtjänst att Iron Man kammar hem förstaplatsen. Den tidigare så skandalomsusade Hollywoodstjärnan är som klippt och skuren, och totalt oemotståndlig i rollen som den retligt charmige och stormrike playboyen Tony Stark. I sin bepansrade krigsdräkt bekämpar dessutom han skurkar som ingen annan!

0/5 (2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2020 | Listor.se

Share via
Copy link
Powered by Social Snap