Hitta SMS-lån | Hitta det bästa lånet för just din situation

Listor.se

Sveriges största listsajt

Tre spännande filmpärlor du inte får missa på Netflix

Streamingjätten Netflix är bra på att både ge oss något, och ta ifrån oss något. När det gäller deras originalserier är de oftare bra än dåliga. När det gäller deras originalfilmer är de oftare dåliga än bra. Visst ger Orange is the New Black tillvaron guldkant. Och visst får The Ridiculous 6 en att undra vad det är för vidrig bransch vi konsumenter stödjer.

Att bläddra bland filmer på Netflix är knepigt. Det finns oftast den där krypande känslan av att det bara två knapptryck bort finns något bättre att se än det du sneglar på. Och i slutet av dagen finns det väldigt mycket bra film att hämta på Netflix. Idag har vi dykt ner i dess utbud och i samarbete med Filmtopp Media vaskat fram tre spännande filmpärlor varje filmälskare måste se.

 

The Invitation

The Invitation

Här har du en psykologisk thriller som heter duga. Filmen följer Will, som har ett förflutet på sjukvården, och är bjuden till en middag i hans gamla hem. Tillställningen anordnas av hans ex-fru och hennes nya kille. Väl framme i huset börjar Will ifrågasätta syftet med middagen. Han tycker att stämningen känns konstgjord och vill veta varför de egentligen är samlade, just här och nu.

The Invitation lyckas med det väldigt få thrillers gör. Den håller dig undrandes hela vägen in i mål, och svaret på alla dina frågor är en värdig pay-off. Manuset av Phil Hay och Matt Manfredi är genomslugt, och Karyn Kusamas regi är spännande; det finns en rå ton i berättandet. Detta kan bero på att det är en indiefilm där flera av skådespelare var förhållandevis obeprövade. När du kan passa på att streama filmer gratis så se denna nervkittlare!

 

47 Meters Down

47 Meters Down

Som du säkert vet måste inte film vara av högsta kvalité för att vara högst underhållande. Varje filmälskare är skyldig till något guilty pleasure. Om inte nån film med Steven Seagal, så är det med Rob Schneider.

47 Meters Down följer två vänner som dyker ned i en hajbur för att beskåda havets gladiator, vithajen. Men när en haj attackerar buren går dess säkerhetslina av och buren, med vännerna i, sjunker 47 meter ned till havsbotten. Syrenivån är begränsad och de måste hitta ett sätt att ta sig upp till ytan, men vad står i vägen för dem om inte ett hajstim.

Om du uppskattar film som inte tar sig själv på för stort allvar kommer du att ha mycket kul här. 2017:s kanske mest adrenalinpumpande indiefilm är en perfekt popcornrulle!

 

Circle

Circle

När 50 främlingar vaknar upp i en tortyrkammare förstår de snart att alla förutom en av dem kommer att dö. De måste gemensamt besluta om vem som ska få leva. Men tiden är knapp; varannan minut dör någon av dem.

Circle ställer människans ego och krishantering mot väggen. För man kan väl knappast föreställa sig något svårare än att behöva besluta vem som ska få leva; den gravida kvinnan eller det lilla barnet. Är det dessutom så enkelt att pensionären ska dö före studenten. Och den kriminella före den hederliga medborgaren?

De flesta filmer får en någonstans att undra vad man själv hade gjort i situationen karaktären befinner sig i. Under en film som Circle blir den tankegången allra mest påtaglig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2020 | Listor.se

Share via
Copy link
Powered by Social Snap