Listor.se

Sveriges största listsajt

Stjärnornas värsta plastikoperationer

Botoxläppar och silikonbröst – vi har genom åren bevittnat en salig blandning av märkliga ”skönhetsingrepp”. Dessa två exempel ter sig dock relativt harmlösa i jämförelse med nedan följande lista över stjärnornas värsta plastikoperationer.

Det är märkligt vad fåfänga, pengar och berömmelse verkar kunna göra med människor. Från unga, framgångsrika och vackra har dessa kändisar spenderat miljoner på att istället se slitna, trötta och i vissa fall helt groteska ut. Frågan är om det är på sin plats att varna för starka bilder?
 
 
 

8. Tara Reid

Värsta plastikoperationer
Tara Reid slog igenom i succékomedin ”American Pie”, men är sedan dess mest känd för sina misslyckade skönhetsingrepp. Framför allt är det stjärnans bröst- och magoperation som gått snett och spåren efter ingreppen har hon själv beskrivit som sina egna krigsskador.
 
 

7. Tori Spelling


”Beverly Hills”-stjärnan Tori Spellings byst har efter att ha mött en plastikkirurg blivit ökänd i skvallerpressen.  
 

6. Janice Dickinson


Forna supermodellen Janice Dickinson har prytt Vogues omslag hela 37 gånger, vilket kan vara svårt att greppa när man ser hur hon ser ut idag. Hon skall själv ha sagt, ”Jag kommer vara det vackraste liket någonsin när jag dör”. Det råder det nog delade meningar om.
 
 

5. Lara Flynn Boyle

Filmstjärnan Lara Flynn Boyle, känd från bland annat ”Twin Peaks” och ”Men in Black”, har i flera år varit beroende av plastikkirurgi. Läpparna är en historia för sig, och de senaste bilderna på henne visar att ansiktet är oproportionerligt och onaturligt svullet i jämförelse med resten av kroppen.
 
 

4. Jackie Stallone


Jackie Stallone är mamma till skådespelaren Sylvester Stallone och har själv uppgett att hon gjort över 50 injektioner och tre kemiska peelingar. Hon är dock ärlig med att hon inte är nöjd med sin förvandling och skall själv ha liknat sitt nya utseende vid en jordekorres.
 
 

3. Mickey Rourke


Den enda mannen på listan, skådisen Mickey Rourke påstår att anledningen till att han ens la sig under kniven från första början var för att åtgärda skador han fått under sin karriär som boxare. Man kan ju undra hur mycket stryk karln fick?
 
 

2. Donatella Versace


Modehuset Versaces first lady, Donatella, har sedan 90-talet genomgått mängder av plastikoperationer. Det vore enklare att räkna upp vad hon inte har opererat, men de mest dramatiska förändringarna har drabbat hennes näsa, käkben, lappar, haka och ögon.
 
 

1. Jocelyn Wildenstein


Societetskvinnan Jocelyn Wildenstein, mer känd som ”Kattkvinnan”, har inte helt oväntat katt som favoritdjur. Under sin livstid har hon lagt över 40 miljoner kronor på att få sitt utseende att likna älsklingsdjuret. Det har väl, med facit i hand, gått ”sådär”.

3.15/5 (13)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap