Hitta SMS-lån | Hitta det bästa lånet för just din situation

Listor.se

Sveriges största listsajt

5 komedier på bio att se fram emot

Det finns mycket att se fram emot på vita duken i år, inte minst när det kommer till komedier.

I samarbete med Filmtopp Media tipsar vi dig här om ett gäng sköna filmer som med största sannolikhet kommer att bli publiksuccéer under 2018!

space

Game Night – biopremiär 28 februari

game-night

Jason Bateman, som fick sitt genombrott med den hysteriska komediserien Arrested Development, har på senare år gjort mer och mer seriösa roller. Det är kanske inte så konstigt, eftersom han nästan alltid speglat förnuftet i sina komiska filmer.

Nu är Ozark-stjärnan tillbaka i humorgenren – med en twist. Game Night handlar om ett tävlingsinriktat par, som älskar att spela alla sorters spel. Charader, poker, online casino, black jack är några i raden. En kväll bjuds paret över för att ha spelkväll hos en vän, men det som väntar dem är något helt annat än vad de någonsin kunnat ana.

Filmen har redan haft premiär i USA och sett till hur väl den mottagits där kan vi förutspå att detta blir en komedi av samma rang som Horrible Bosses.

space

Blockers – biopremiär 6 april

blockers

I Kay Cannons kommande film Blockers vill tre föräldrar förhindra att deras döttrar har sex på skolbalen. Det blir en hektisk kväll med planerande och spionerande.

Den här typen av amerikansk komedi är svår att få till. Ofta för att de spårar ur och att de gärna kör skarpa svängar mellan humor och sentimentalt bölande. Och för att det finns många ur-filmer i genren, som satt ribban högt. Inte minst American Pie och The 40 Year-Old Virgin.

Men det finns någonting som ändå lockar med Blockers. Vi får se fantastiska Leslie Mann i en stor roll igen, och den stigande stjärnan Ike Barinholtz kan här få sitt genombrott och cementera sin plats på flera Hollywood-posters framöver.

space

Isle of Dogs – biopremiär 4 maj

Den stilbildande regissören Wes Anderson kommer tillbaka med en ny stop motion-film, där hundar står i fokus. Handlingen följer en grabbs episka resa medan han letar efter sin försvunna hund. Med sig på sin resa har han just fyra hundar.

Isle of Dogs är inte mycket att snacka om, samtidigt som den är allt att prata om. Visuellt verkar filmen slående, och Wes Anderson har alltid haft ett duktigt sinne för humor, som har flera lager. Det är aldrig så enkelt som att vi ska skratta åt någon som slår sig. Denna äventyrsfilm känns träffsäker och kan bli regissörens magnum opus.

 space

Deadpool 2 – biopremiär 16 maj

Deadpool 2

Den första filmen om antihjälten Deadpool och hans resa mot upprättelse gjorde enorm succé. Filmen var innovativt berättad med massvis av metahumor, och ses redan tillbaka på som en modern klassiker. Jake Gyllenhaal hyllade Ryan Reynolds för hans prestation som Deadpool och sade i intervju att hans vän borde fått en Oscar för rollen.

Snart är Deadpool tillbaka, och den kan bli ännu mer innovativ än sin föregångare. Hårdkokt action lär följas av snärtiga one-liners och sexskämt. Kommer manusförfattarna ha fötterna på jorden och komma ihåg att behandla karaktären Deadpool med samma ödmjukhet som i originalfilmen, kan resultatet bli riktigt bra.

 space

Mamma Mia! Here We Go Again – biopremiär 20 juli

mammamia here

Den första filmen om Sophie, som vill ta reda på vem av herrarna på hennes bröllop som är hennes riktiga pappa, följs snart upp. I den andra filmen får Sophie veta mer om hennes mammas förflutna medan hon själv hanterar nyheten att hon är gravid.

Hela All star-laget, med Meryl Streep och Stellan Skarsgård i spetsen återvänder här. I vanlig amerikansk ordning lär skaparna höja temperaturen, och spela på ännu starkare känslosträngar. I det här fallet kanske ge oss ännu fler och mer bombastiska musikaliska nummer. Kan mycket väl vara ett biobesök för familjen.

 

Vilken film på listan ser du fram emot mest?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2020 | Listor.se

Share via
Copy link
Powered by Social Snap