Listor.se

Sveriges största listsajt

19 kändisar med dolda talanger

Justin Bieber är en fena på att lösa Rubiks kub. Foto: Lou Stejskal

Att Jared Leto är rockstjärna vid sidan om skådespelarkarriären och att John Travolta är utbildad pilot är inga scoop, men visste du att Jennifer Aniston har ställt ut en tavla på The Met i New York, eller att Colin Farrell är en hejare på linedance?

Här har vi listat 19 kändisar med dolda talanger – som om det inte räckte med att de redan var förmögna, vackra och framgångsrika…
 
 

19. Kaley Cuoco

”Big Bang Theory”-stjärnan Kaley Cuoco älskar hästar och är faktiskt tävlingsryttare. Skådespelerskan och hennes häst Thor deltog i hopptävlingar förra året. Hur det gick vet vi dock inte.
 
 

18. David Arquette

David Arquette verkar ju lite knepig, så att han älskar att sticka kommer kanske ändå inte som en jätteöverraskning.
 
 

17. Vanilla Ice

Det går väl att diskutera om huruvida Robert Van Winkle, aka Vanilla Ice, är att betrakta som kändis idag. Hursomhelst var den gamle rapparen framgångsrik motocrossförare på 80-talet.
 
 

16. Christina Hendricks

När Christina Hendricks spelar dragspel i hyllade ”Mad Men” är det inte på låtsas – hon bemästrar instrumentet på riktigt.
 
 

15. Jason Lee

Jason Lee, för allmänheten kanske mest känd från tv-succén ”My Name is Earl”, var professionell skateboardåkare i slutet av 80-talet och en bit in på 90-talet.
 
 

14. Matthew Perry

Innan ”Vänner”-stjärnan Matthew Perry blev Chandler Bing med hela världen var han nära att ge sig in på en helt annan yrkesbana. I sin ungdom var skådespelaren nämligen en mycket lovande tennisspelare även om det inte ser så ut på bilden ovan.
 
 

13. Salma Hayek

Bombnedslaget Salma Hayek kunde ha valt en annan väg än skådespeleriet om hon velat. Den mexikanska stjärnan var som ung en duktig gymnast och hon erbjöds till och med en plats i landets OS-trupp, men förbjöds att delta av sin pappa.
 
 

12. Pierce Brosnan

Agent 007 – med rätt att sluka eld. Vid 16 års ålder lärde sig Pierce Brosnan att bemästra den gamla konstarten, och han ägnade sig åt det professionellt under nästan tre års tid.
 
 

11. Steve Buscemi

Ännu en gycklare! Birollskungen Steve Buscemi ville som liten bli gatuunderhållare i New York och tränade jonglering varje dag – en talang han fått visa upp i succéserien ”Boardwalk Empire”.
 
 

10. Mike Tyson

Det här är ju helt ofattbart. Mike Tyson, tidernas kanske mest labila tungviktsmästare i boxning, har fött upp duvor sen han var 9 år.
 
 

9. Susan Sarandon

Oscarsbelönade Susan Sarandon har pingis som största hobby och hon är delägare i heta New York-baserade pingisbaren (!) Spin. När skådespelerskan för några år sedan bjöds in till Stockholms filmfestival var hennes enda krav att få äta middag med sin idol: J-O Waldner.
 
 

8. Neil Patrick Harris

I ”How I Met Your Mother” använder sig kvinnotjusaren Barney Stinson inte sällan av trolleritrick för att få damerna i säng. I verkligheten är Neil Patrick Harris faktiskt ännu flinkare med trollkonsterna än sitt tv-alter ego, och han vann till och med det prestigefulla priset Tannen’s Magic Louis Award 2006.
 
 

7. Steve Martin

Steve Martin klär inte bara i grått hår och är proffs på att leda Oscarsgalor – sen 17 års ålder har den populära skådespelaren varit en hängiven banjoentusiast, och han nominerades så sent som 2013 till två Grammys!
 
 

6. Geena Davis

Precis som Legolas i ”Sagan om ringen” och Katniss Everdeen i ”The Hunger Games” är skådespelerskan Geena Davis en skicklig bågskytt. Så skicklig att hon var en hårsmån från att komma med i det amerikanska bågskyttelaget som åkte till OS i Sydney år 2000.
 
 

5. Ed O’Neill

”Våra värsta år”- och ”Modern Family”-stjärnan Ed O’Neill har tränat brasiliansk jiujitsu i över 22 år och 2007 fick han äntligen sitt svarta bälte.
 
 

4. Jennifer Aniston

”Vänner”-stjärnan Jennifer Aniston fick vid 11 års ålder en tavla utställd på Metropolitan Museum of Art i New York.
 
 

3. Colin Farrell

Vem kunde tro att den irländska hjärtekrossaren Colin Farrell är grym på linedance? Det är han i alla fall. Så grym att han faktiskt hållit klasser i den töntiga western-dansen.
 
 

2. Justin Bieber

Världens störigaste kändis kan lösa Rubiks kub på mindre än två minuter och det är ju alltid något!
 
 

1. Ricky Gervais

I början av 80-talet bildade Ricky Gervais tillsammans med vännen Bill Macrae popduon Seona Dancing som under en kort period rönte vissa framgångar i Filippinerna (!) Det hör man inte mycket om i den populära komikerns Twitterflöde…

3.75/5 (8)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap