Listor.se

Sveriges största listsajt

10 oförglömliga Paradise Hotel-deltagare

Paradise Hotel deltagare
Första gången svenska folket stiftade bekantskap med Prinsessan Sofia hette hon Hellqvist och medverkade i Paradise Hotel. Bild: Frankie Fouganthin

Den skandalomsusade dokusåpan Paradise Hotel sändes i Sverige första gången 2005. För er som inte får nog av halv- och helnakna inoljade tjejer och killar, konflikter, vilda fester och sex har vi här samlat 10 oförglömliga Paradise Hotel-deltagare genom åren.

Programmet går ut på att en grupp unga singlar tävlar om att hålla sig kvar på ett av världens lyxigaste hotell, denna gång beläget vid Mexikos kust. Till varje veckas ”parceremoni” måste deltagarna lyckas hitta en partner att stå med för att få stanna kvar i ”paradiset”. Den som lyckas ”spela” sig hela vägen till finalen har chans att vinna en halv miljon kronor. I paradiset är dessutom ALLT tillåtet och festerna, hånglet, sexet och bråken avlöser varandra till tittarnas stora förtjusning.

Personligheter är det heller ingen brist på, något du kommer bli smärtsamt medveten om du väljer att läsa vidare…

10. Patrick Larsson (Säsong 1)

Patrick Larsson hade lätt kunnat vara den fjärde brorsan i gamla pojkbandet Hanson (ni vet, ”MMMBop”-snubbarna), och blev tillsammans med nuvarande frugan Olinda under PH:s allra första säsong.

9. Olinda Borggren (Säsong 1)

Olinda Borggren, med världens mest onaturliga naturliga läppar, deltog i första säsongen av Paradise Hotel och blev så populär att hon fick ett eget tv-program efter dokusåpans slut. Olinda och hennes ovan nämnda make, Patrick Larsson, går numera under det gemensamma efternamnet Castiello.

8. Sofia Hellqvist (Säsong 1)

Japp, för er som glömt. Prinsessan Sofia har varit med i Paradise Hotel. Sofia Hellqvist, som hon hette då, deltog i den allra första säsongen och den blivande prinsessan tog sig faktiskt hela vägen till finalen. Sedan hennes efternamn bytts till Bernadotte hör Sofias deltagande i skandalsåpan definitivt till det förflutna – eller som hennes svärfar skulle uttryckt det; nu vänder vi blad och ser framåt.

7. Natasha Peyre (Säsong 2)

Vem kan glömma Natascha Peyre från den skandalomsusade dokusåpans andra säsong? Sedan deltagandet har glamourmodellen bland annat hunnit med att dejta Bingo Rimér, vika ut sig i typ alla herrmagasin och släppt tre skivor. Idag hittar man Peyre i Los Angeles där hon bor tillsammans med pojkvännen och före detta A-Teens-medlemmen Dhani Lennevald.

6. Cimon Lundberg (Säsong 3)

Cimon Lundberg (ja, det stavas med C) är kanske en av de slugaste ”spelarna” under skandalsåpans historia och en av få deltagare som lyckats tvätta bort den inoljade Paradise Hotel-stämpeln efter programmets slut. Idag driver Cimon en framgångsrik blogg och hans skrivande har belönats med Veckorevyns pris ”Guldpennan”.

5. Samir Badran (Säsong 5)

Samir gjorde stor succé under den Paradise Hotels femte säsong och är definitivt en av de färgstarkaste personligheterna i programmets historia.

4. Niklas Örn (Säsong 5)

Niklas Örn visade upp en något oväntad förkärlek till att ”spexa” utklädd till kvinna med en tydlig dragning till sina manliga kamrater i det rätt osköna grabbgänget från säsong fem. Inget vi motsätter oss på något sätt. Den töntiga frillan däremot lyfter ensam upp herr Örn på den övre halvan på vår lista över de mest oförglömliga Paradise Hotel-deltagarna någonsin.

3. Jackie Ferm (Säsong 3)

Jackie Ferm, dotter till en av Sveriges mest ökända brottslingar, Lars-Inge Svartenbrandt, deltog i den tredje säsongen av Paradise Hotel, som hon också vann. Det är dock inte för de taktiska färdigheterna som vi minns henne bäst, utan snarare för aktiviteterna av de amorösa slaget. Det guppades rejält under täcket helt enkelt. Efter sin medverkan riktade Ferm stark kritik mot produktionsbolaget för vad hon ansåg vara ”ansvarslös hantering av unga människor”. Hon har också skrivit och gett ut en bok med titeln ”Rövardotter”.

2. Jesper ”Jeppe” Johansson (Säsong 5)

Alltså, oskönare snubbe än ”Jeppe” får man leta efter. Han vann dessutom hela skiten genom att spela rävspel hela vägen och roffade åt sig hela spelsumman på 200 000 kr helt själv. Bland andra HEJ BLEKK har bloggat om hans närmast psykotiska drag här. Om årets kvinnliga deltagare uttalade Jeppe sig i Expressen på följande sätt: ”De såg ut som ankor hela bunten, de verkade inte vara de smartaste brudarna”. Hur var det nu igen med att kasta sten i glashus?

1. Paulina ”Paow” Danielsson (Säsong 5 & 6)

wPaulina ”Paow” Danielsson driver en av Sveriges största bloggar, men har framförallt blivit känd för sitt deltagande i Paradise Hotel. När hon klev in i hotellet för andra gången skapade Paow flest rubriker av alla genom sitt vilda festande och ihärdiga liggande.

1.4/5 (20)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap