Listor.se

Sveriges största listsajt

8 perfekta presenter till svärmor

Att vi firar mors dag vet väl de flesta. Men visste du att det finns en alldeles egen högtid även för svärmor? Internationella svärmorsdagen äger rum den den 25 Oktober och firar personen som tog vår bättre hälft till världen.

Förhållandet till svärmor kan vara fullt av stereotyper. Ibland kan hon vara ens bästa vän, i andra fall kan hon bli ens fiende nummer ett. Därför har vi i samarbete med Shopalike gjort något roligt och satt ihop en lista med 8 perfekta presenter för just din svärmor.

8. Voodoo-knivställ


Luta dig tillbaka och njut av minen på svärmors ansikte när hon sliter bort pappret från denna fantastiska knivställ och läser ditt meddelande: “Jag såg den och tänkte genast på dig”.

7. Miss Piggy Mugg


Tack vare denna vackra mugg kan din svärmors sanna natur komma fram varje gang hon tar en sipp med kaffe så att världen äntligen kan se henne som du alltid sett henne.

6. Frusna löständer


Denna fiffiga pryl formar is som en uppsättning tänder, vilket kan hjälpa din svärmor att öva inför framtiden när hon måste tvätta sina löständer, medans du och din bättre hälft ligger vid poolen I en stad långt borta.

5. Ett mycket stort vinglas


Ge detta enorma vinglas till dina svärföräldrar och insistera att de använder det varje gång de håller en av deras otroligt tråkiga middagar. Därför att vi tar vätsketillförsel på allvar.

4.Echinocactus Grusonii – Svärmorskudden


Namnet på denna fantastiska planta är “svärmorskudde”. Det finns ingen anledning till att ta det bokstavligt, även om ett par överaskningspiercings aldrig har tagit livet av någon.

3.En mycket förvirrande klocka


Det var länge sen svärmor var ung och frisk; då var hon drottning över hela huset och alla som bodde där. Vi är alla medvetna om att det inte går att vrida tillbaks tid, men fördelen med att bli äldre är att… Nej, det kanske inte finns någon fördel. Påminn henne att tiden ej går bakåt även fast det kan se ut så med just denna klocka, nåja en kan i alla fall drömma!

2. Beware Of The Wife – dörrmatta


När den placeras framför dina svärföräldrars dörr varnar den effektivt säljare och våghalsiga grannar för långa och hemska konversationer med ”du vet vem”.

1. Rosa skruvdragare


Denna pistolformade skruvdragarare skriker “girl power!”. Samtidigt skriker den också ”det är dags att börja laga allting i huset själv istället för att plåga oss varje söndagsmorgon”.

3.2/5 (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos
https://spelafrank.se/basta-spelautomater
Casinobonusar


Share via
Copy link
Powered by Social Snap