Listor.se

Sveriges största listsajt

Bästa låneaktörerna 2019

Lånemarknaden är på rejäl uppsving och allt fler låneaktörer dyker för var månad som passerar. Idag kan man ansöka om allt ifrån lån i form av kreditlån och onlinekrediter till lån utan UC och lån fast än man är skuldsatt. Vilket lån man önskar ansöka om är helt upp till en själv dock finns det lån för alla på marknaden idag, oavsett situation.

Långivare försöker allt mer erbjuda något som inte redan finns på marknaden och allt fler långivare väljer att erbjuda allt ifrån nya lånetyper till gamla lånetyper med en ny finess ovanpå. SMS lånen är ett perfekt exempel på detta där sms lån tidigare innebar ett sms som man skickade till långivaren men idag är en process som helt kan skötas online och alltså utan att behöva skicka ett enda sms överhuvudtaget.

I detta inlägg kommer de absolut bästa låneaktörerna för året 2019 att listas. Lånemarknaden erbjuder som sagt alla möjliga lån och att lista de absolut bästa rakt av kan vara en svår utmaning, men detta inlägg ska motivera varför varje långivare hamnat på listan och vad som utmärker dem och deras utbud gentemot konkurrensen.

För alla långivare som erbjuder lån utan UC, besök HittaSMSLån.

Grundtanken bakom Bynk är att göra det enklare än det någonsin tidigare varit att ansöka om lån. Det man ska behöva göra är att verifiera sig och undergå en kreditupplysning endast en gång—därefter ska Bynk ha all information de behöver om en. När extra inskjut av pengar nu behövs framöver så ska man helt enkelt bara kunna öppna Bynk-appen och välja det belopp man önskar låna. Bynk beviljar beloppet och man har därefter pengarna omedelbart på kontot. Enklare än så kan nästan ingen långivare göra processen utan med Bynk är tanken att göra det så enkelt som det bara kan bli—och man kan med gott samvete säga att långivaren lyckats.

Bynk är idag en av Sveriges största och ledande långivare och de visar inga tecken på att denna framfart kommer avta någon gång snart.

Ansök om lån hos Ferratum

Ferratum är en annan favorit bland folk som önskar ansöka om att få låna pengar.

Det som utmärker Ferratum gentemot andra långivare är att banken har en låg beviljandegrad och låga krav för att bevilja lånen. De gör givetvis en kreditupplysning (dock inte hos UC), och beviljar endast lån till låntagare som kan betala tillbaka dessa. Få blir dock nekade hos Ferratum och de hjälper tusentals människor att bli kvitt finansiella problem och lösa akuta situationer varje månad.

Ferratum erbjuder lån i form av en så kallad onlinekredit, vilket betyder att man får lånet i form av en kredit hos bankens egna hemsida. Man kan därefter föra över krediten till sitt privata bankkonto vid behov. Man betalar på så vis inte mer än vad man spenderar och faktiskt behöver, som är fallet med vanliga lån, utan man spenderar helt enkelt en del av sin kredit, och betalar därefter tillbaka krediten med överenskommen ränta i den takt man önskar. Väldigt förmånligt för de som önskar ett flexibelt lån, inte vet exakt hur mycket de kommer behöva men vet att de kommer vara i behov av finansiella medel.

En överraskande aktör på denna lista är Marginalen Bank. Marginalen är en välkänd aktör inom lånemarknaden och erbjuder egentligen inget speciellt, förutom en sak som skiljer de från alla andra långivarna på marknaden. Marginalen Bank erbjuder nämligen lån även om man redan har skulder hos Kronofogden.

Hur fungerar det kan man fråga sig? Om man har en skuld hos Kronofogden, är inte det en risk för långivare och helt enkelt dumt att låna pengar till folk i sådana situationer? Marginalen lägger ned oerhört stora resurser på att bedöma varje låntagares situation individuellt.

Befinner du dig i en situation där du är skuldsatt hos KFM men egentligen kommer kunna betala tillbaka skulderna inom kort och helt enkelt bara genomgår en turbulent eller tuff period i ditt liv så kan Marginalen hjälpa dig bli kvitt dina skulder och istället för att vara skuldsatt hos KFM är du nu istället skuldsatt hos Marginalen, där riskerna för dig som låntagare är betydligt lägre, du kan få bättre lånevillkor och slipper ha myndigheterna flåsandes i nacken. Oerhört förmånligt och oslagbart för de som söker sådana lån. Marginalen är en av tre som erbjuder denna typ av lån, där lånet inte är ett pantlån. De andra två är Nystart Finans och SVEA Ekonomi.

Om du söker ett lån kan ovanstående vara långivarna för dig. För att ansöka om lån hos dem—besök helt enkelt HittaSMSLån och kom igång. Aldrig förr har det varit så enkelt som det idag är att ansöka om lån.

1/5 (1)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1.1K Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap