Listor.se

Sveriges största listsajt

7 passiva inkomster att satsa på 2021

Att kunna bygga en passiv inkomst är bland det bästa man kan göra om man vill säkerställa sin ekonomiska framtid. Om du fortfarande inte är bekant med begreppet innebär det helt enkelt att hitta något som du kan tjäna pengar på medan du under tiden ägnar dig åt någonting annat.

Det kan exempelvis handla om utvecklingen av en produkt som sedan säljs eller någon typ av investering som ger avkastning.

Här har vi i samarbete med en av våra partners listat 7 passiva inkomster att satsa på under 2021!

Bitcoin

Detta är som du säkert vet världens största kryptovaluta vars värde har stigit till oanade höjder. Enligt experterna har de fortfarande inte nått taket, så du har fortfarande tid att tjäna pengar på detta. Köp Bitcoin hos en seriös handelsplattform som är godkänd av EU så att du vet att allt går rätt till och att du har alla tänkbara garantier.

Investera i aktier

Gamingaktier 2020

Att investera i aktier är ett av de allra vanligaste sätten att bygga en passiv inkomst. Se till att skapa en aktieportfölj som är så varierad som möjligt, för att vara på den säkra sidan. Om du inte är insatt i aktiemarknaden eller inte vill riskera allt för mycket kan du investera i aktier med låg risk som ger bra utdelning över längre tid. Faktumet att börsen statistiskt sett alltid stiger över tid gör att detta är ett rätt säkert kort för en långsiktig investering.

Investera i fonder

5 nybörjartips för dig som vill handla med aktier

Om det inte lockar dig att investera i aktier är fonder är utmärkt alternativ. Fonder sköts av en förvaltare, vilket innebär att du inte behöver ha några tidigare kunskaper i ämnet eller spendera någon tid på att sköta din investering.

E-böcker eller kurser på nätet

Du besitter kanske kunskaper som många andra skulle kunna vara intresserade av, så varför inte skapa en kurs eller skriva en e-bok som sedan andra kan köpa. Det kan vara alltifrån hundar till trädgårdsskötsel eller dataprogrammering.

Fastigheter

Om du har en bra slant att investera kan en fastighet vara ett bra val, där du sedan hyr ut lägenheterna. Se till att hyresintäkterna är högre än amorteringen på ditt lån, plus att du såklart ska ha lite pengar över. Överskottet kan vara bra att samla i en pott för underhåll under de första åren, men sedan kan du tjäna en riktigt bra slant. 

Blogga

Ifall du är kreativ eller duktig på att skriva kan en blogg vara en bra idé. Här finns det pengar att tjäna på annonser och betalda samarbeten med företag som vill nå ut till dina läsare.

Ett sparkonto

Just nu är räntorna väldigt låga, men om det är en långsiktigt plan du är ute efter kommer det att vara lönsamt i det långa loppet.

Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap