Listor.se

Sveriges största listsajt

5 sätt att skaffa pengar snabbt

Skaffa pengar snabbt

Att skaffa pengar snabbt är någonting som många människor troligtvis är intresserade av, men som det inte alltid är så enkelt att lyckas med.

Här i vår lista ska vi berätta om fem sätt som du kan fixa pengar på snabbt, vilket kan behövas för en oförutsedd händelse eller för att du är i behov av pengar helt enkelt. 

5. Vakta djur och barn

Det finns många familjer som är i behov av barnvakt och om du har god hand samt erfarenhet av barn är det en god inkomstkälla. Sköter du dig bra kommer de troligtvis be dig att passa barnen igen och kanske rekommendera dig till andra föräldrar. Om du tycker om hundar så finns idag appar som exempelvis DogBuddy där du kan registrera dig som intresserad och vänta på att någon ska höra av sig gällande att rasta deras hund eller ta hand om hunden under ägarens semester eller liknande.

4. Gatuartisteri

Om du kan spela eller sjunga kan du göra det framför publik på stadens gator. De ger dig gärna en slant om du gör det bra. Kolla dock upp gällande regler för att undvika lagbrott.

3. Frilansa

Det finns många sajter online där du kan frilansa som exempelvis skribent. Då väljer du själv hur mycket du arbetar och en del sajter erbjuder utbetalningar ofta. Välj bara något du är duktig på. 

2. Sälj saker på loppis 

Alla har vi saker som vi inte behöver och då kan det vara ett smart drag att sälja saker på loppis. Det kan dra in ganska stora belopp under en dag, beroende på vad det är du säljer. Det finns idag också många Facebook grupper där man kan sälja och köpa saker i sin stad, vilket är ett bra sätt att få sina saker sålda snabbt. 

1. Låna pengar

Att låna pengar är den sista utvägen du bör ta och det är viktigt att göra en noggrann budget innan du tar ett lån för att se till att du kan betala tillbaka pengarna innan lånetiden löper ut. Ibland kan det dock vara nödvändigt att ta ett lån om du får en oförutsedd utgift och inte kan vänta tills nästa lön och du inte kan ordna pengar på något annat sätt.

Alternativet kan då vara att ta ett sms lån. På dagens lånemarknad finns det flera låneinstitut som betalar ut snabblån på bara några minuter efter godkänd ansökan. Lånen kan handla om allt från 1 000 kronor upp till högre belopp och oftast tas de utan UC, vilket innebär att det inte försämrar din kreditvärdighet att ta lånet. Ansökan gör du enkelt på nätet och godkänner med BankID. Kom dock ihåg att alltid utesluta andra alternativ innan du tar ett lån.

0/5 (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos
https://spelafrank.se/basta-spelautomater
Casinobonusar


Share via
Copy link
Powered by Social Snap