Listor.se

Sveriges största listsajt

5 bästa poddarna för hur du kan tjäna pengar

Att jobba från 8–17 måndag till fredag på kontor fram till pensionen är inte det som lockar alla. Allt fler ser att det finns alternativ och funderar över hur dom själva kan leva en annan livsstil än vad föräldragenerationen har gjort. Det finns flera sätt att göra det på, handla med aktier, minska utgifterna och vara mer självförsörjande är några exempel och det finns en hel del hjälp för att lyckas. 

För den som vill ha lite inkomst vid sidan om den vanliga lönen finns det ett flertal sätt och ett tillfälle då man kan ta lite större risker än om det ska vara den huvudsakliga inkomsten. Till exempel kan man titta på om casinospel och betting kan vara vägen till en chans till extra inkomst, på den här sidan kan man hitta bra bettingsidor utan svensk licens när man funderar på en extrainkomst med stor risk.

I denna lista ska vi dock, i samarbete med en av våra partners, kika närmare på 5 av de bästa poddarna för hur du kan tjäna och spara pengar.

5. Avanzapodden

Avanzapodden

Det sätt som de flesta känner igen och som idag kan anses vara tryggt är aktier och Avanzapodden är en av de mest lyssnade poddarna om aktier och fonder. I aktiebranschen går det fort och det gäller att hänga med i svängarna så att tro att man kan vara ledig ett par dagar då och då är det bara att glömma om man vill bli framgångsrik.

4. Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

Två Odlare Emellan

Det finns många poddar om självhushåll de flesta har inte så många avsnitt eller så håller de inte jättehög kvalité. Två odlare emellan är en podd som har hållit på länge och som håller hög kvalité och de ämnen som avhandlas och den nivå som hålls kan de flesta som har lite grundkunskaper ta till sig. 

Att leva ett självförsörjande liv är sällan ett liv som ger stora rikedomar i pengar utan passar för den som vill komma närmare jorden och naturen. 

3. Tiny House Lifestyle Podcast

Tiny House Lifestyle Podcast

Den absolut bästa podden för den som flytta till ett tiny house och kanske till och med go off grid är det här den mest optimala podden. Den är på engelska så baskunskaper i engelska är viktigt för att orka ta till sig det som sägs, om grunderna sitter kan man söka reda på de mer ämnesspecifika orden.

2. minPensionsPodden

minPensionsPodden

Att förbereda sig för pensionen och att göra det bästa för att få ut det mesta av åren efter arbetslivet är en annan väg att gå för att minska dagarna och åren på kontor. Sköter man korten rätt och håller koll på hur de pengar som sparas till pensionen ”mår” kan man korta av åren som man behöver arbeta en del. Det finns också en hel del andra tips på hur man får pensionen att räcka längre varje månad

1. Starta Eget-Podden

Starta Eget-Podden

Har du en affärsidé som har potential att ge dig maximal frihet och samtidigt en stadig inkomst kan det vara värt att satsas på den. Innan man startar eget företag är det en hel del saker som man bör veta, där kommer den här podden in! Här tar man upp allt som är bra att veta när man startar eget och livet som egenföretagare. 

1/5 (9)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap