Listor.se

Sveriges största listsajt

5 bästa kreditkorten för resan 2019

Bästa kreditkorten

Nu när sommaren nalkas är det mer aktuellt än någonsin att se över sitt kreditkortsbestånd. För när du befinner dig på resande fot, kanske i ett fjärran land på en annan kontinent, kan det vara behändigt att kunna göra vissa inköp på kredit. Därför har vi bestämt oss för att göra en sammanställning över de fem bästa resekorten 2019.

Vilka är årets fem bästa resekort?

Resekort har flera värdefulla förmåner som du kan ta del av, oavsett om du använder kortet för affärsresor, nöjesresor eller både och. Några exempel på sådana är gratis incheckning av bagage, tillgång till lounger på flygplatser, inkluderade reseförsäkringar samt bonussystem och rabatter. Men vilket är egentligen det allra bästa kortet för den flitige resenären? Med jämförelsesajten alltomkreditkort.se till vår hjälp har vi synat fem av de bästa kreditkorten för resan i sömmarna och ställt dem mot varandra.

Nedan finner du en sammanställning över de fem bästa resekorten 2019.

1. Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegians kreditkort är kostnadsfritt, har ett bonussystem samt inkluderar reseförsäkring och avbeställningsskydd. De inköp som du gör med kortet är räntefria i upp till 45 dagar och den högsta möjliga krediten är 100 000 kr. Detta är enligt oss det allra bästa kreditkortet att ha med sig på resan under 2019!

Fördelar med Bank Norwegian kreditkort:

  • Ingen årsavgift
  • Reseförsäkring och avbeställningsskydd inkluderas

2. Marginalen Traveller

Marginalen Traveller är ett resekort med hela nio inkluderade reseförsäkringar. Kortet låter dig samla poäng på dina inköp, oavsett om du handlar mat, drivmedel, kläder eller annat. Du får dessutom rabatt hos 200 butiker på nätet. Inköp med detta kort är räntefria i upp till 50 dagar och har en högsta kreditgräns på 150 000 kr.

Fördelar med Marginalen Traveller:

  • 9 reseförsäkringar inkluderas
  • Samla poäng på inköp och få rabatt när du shoppar online

3. SAS Eurobonus World

SAS Eurobonus World är ett kreditkort som utfärdas av Skandinaviens ledande flygbolag, SAS. Detta kort ger dig 10-20 bonuspoäng per spenderad hundralapp. Du får extrapoäng när du handlar på nätet och erbjuds dessutom 3 000 poäng som välkomstbonus. Kortet har en maximal kredit på 200 000 kr och ger dig räntefria inköp i upp till 60 dagar.

Fördelar med SAS Eurobonus World:

  • Kreditgräns på 200 000 kr
  • Räntefritt i upp till 60 dagar

4. ICA Banken Bankkort Plus

ICa Banken Bankkort Plus ger dig 2 procent i bonus när du handlar hos ICA. I detta kort inkluderas även reseförsäkring samt avbeställningsskydd när du köper resor. Kortets övre kreditgräns är 100 000 kr och räntan ligger i dagsläget på 10,70 procent, vilket i sammanhanget är lågt. Dina inköp med kortet är räntefria i upp till 60 dagar.

Fördelar med ICA Banken Bankkort Plus:

  • 10,70 procents ränta
  • 2 procent bonus när du handlar hos ICA

5. re:member flex

Det femte resekortet på vår lista är re:member flex. Detta kreditkort ger dig rabatt i 300 nätbutiker och saknar helt årsavgift. Även om kortet inte ger dig några resespecifika förmåner är det att betrakta som ett bra val för resenären. Kortet har en övre kreditgräns på 100 000 kr och en ränta i spannet 9,74 till 24,74 procent. Inköp med kortet är räntefria i upp till 56 dagar.

Fördelar med re:member flex:

  • Ingen årsavgift
  • Räntefritt i upp till 56 dagar
2/5 (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos
https://spelafrank.se/basta-spelautomater
Casinobonusar


Share via
Copy link
Powered by Social Snap