Listor.se

Sveriges största listsajt

10 sötaste blandrashundarna

Det finns många fördelar med att skaffa en blandrashund. De är bland annat friskare än renrasiga och har ofta ett bättre lynne. Men viktigast av allt – de är väldigt gulliga!

Här har vi listat 10 av de sötaste blandrashundarna som finns att tillgå.

10. Pomsky

Sötaste blandrashundarna
Pomskies är som namnet antyder en blandning av pomeranian och siberian husky. Dessa sötnosar är som mindre, fluffigare versioner av siberian huskies och väger vanligen mellan 9 och 13 kilo.

9. Pitsky


Denna vackra mix består av lika delar pitbull och siberian husky. Resultatet blir en extremt lojal, men något svårdresserad följeslagare.

8. Yorkipoo

sötaste blandrashundarna
Den här mixen mellan en Yorkshire terrier och en pudel är smarta och lekfulla följeslagare som dessutom är allergivänliga.

7. Corgidor

sötaste blandrashundarna
Ta en corgi och en labrador retriever och du får denna mellanstora, något kortbenade hund.

6. Cockapoo

sötaste blandrashundarna
Vad får du om du blandar en cocker spaniel med en pudel? En Cockapoo! Denna glada, sociala och lättdresserade hund är en av världens mest populära blandraser.

5. Golden Dox

sötaste blandrashundarna
Vill du ha en lojal, men ändå lite yvig bästa vän kan en Golden Dox vara alternativet för dig. Denna blandning mellan en golden retriever och en tax kombinerar det bästa av de två populära raserna.

4. Pugapoo

sötaste blandrashundarna
Det här är nog så nära du kan komma att äga en alldeles egen gremlin. Den fulsöta Pugapoon får du om du parar en mops med en pudel.

3. Cocker Pei

sötaste blandrashundarna
På tal om fulsöta hundar. Cocker Pei är en mix mellan cocker spaniel och shar pei och ser ut som en kramgo figur hämtad ur någon av Hayao Miyazakis filmer.

2. Chug

sötaste blandrashundarna
Nämen, vad har vi här? En chug (chihuahua/pug) såklart! Detta är alltså något så bedövande gulligt som en blanding mellan en chihuahua och en mops. Förbered dig dock på att få fullt upp. Det här är en stor personlighet i en liten förpackning som vet hur man får sin vilja igenom.

1. Dalmachshund

sötaste blandrashundarna
Vill du ha världens sötaste blandras? Korsa en dalmatiner och en tax. Ibland behöver det inte vara svårare än så.

3.6/5 (119)
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline-feedback
Visa alla kommentarer

© 2021 Listor.se
Stock images by Depositphotos


Share via
Copy link
Powered by Social Snap